Csináltam egy kisebb hülyeséget, lehet belőle bajom?
Megrongáltam (pontosabban szétvertem) az egykori nevelőszülőm autóját. És szerintem tudja, hogy én voltam. Tudom, nincs mentség arra amit tettem, de mikor megláttam egyszerűen visszajöttek a régi emlékek, és olyan mértékű düh lett úrrá rajtam, hogy azt se tudtam mit csinálok, csak az lebegett a szemem előtt, hogy fájdalmat okozzak neki, de mivel neki személyesen nem tudtam, így az autója bánta.
Gondolom tett följelentést, vagy valamit, viszont értem még nem jött a rendőrség, ezért kérdezem mire számíthatok? Nem kellett volna már bevinniük, vagy most mire várnak? Ha eddig nem jöttek, az azt jelenti már nem is fognak?
Lány vagyok, és már nagykorú.
"Ez neked elég?!
Csak itt hány olyan kérdést olvashatsz, ahol valaki azért utálja a szüleit, mert nem veszi meg neki a legújabb IPhone-t,"
Fújd már ki magad gyógyegér. Annak oka van, ha valakiben ennyire megmarad a keserűség, annak oka van, hogy ha valakit annyira utálnak, hogy pusztán az emlékek hatása ezt váltotta ki a kérdezőből. Ráadásul éppen lány létére. Az emberek lehetnek idegesek, vannak különösen lobbanékony alkatok, de az idő mindig gyógyír. Képzeld, mi lehet akkor, amikor még az sem segít?
Te egy faragatlan, az empátiás készség minimumával sem rendelkező véglény vagy, aki csak trollkodik itt és szemétkedik a kérdezővel, aki nyilvánvalóan áldozat, nem pedig tettes.
# 21/21 Időpont ma 21:15
A történetnek ismered az egyik felét, semmit sem tudsz az okokról.
Annyit tudsz, hogy valaki szándékosan nem kis kárt okozott másnak - de persze ő az áldozat..
Igazad van, én vagyok a "gyógyegér".
"A történetnek ismered az egyik felét, semmit sem tudsz az okokról."
Nem, ez te vagy.
Én nem csak a történet egyik felét ismerem.
A másiknak: Én nem akarok itt imponálni senkinek. Kapcsolatban élek és elégedetten. Az együttérzés, vagy a megértés az ide való szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!