Csináltam egy kisebb hülyeséget, lehet belőle bajom?
Megrongáltam (pontosabban szétvertem) az egykori nevelőszülőm autóját. És szerintem tudja, hogy én voltam. Tudom, nincs mentség arra amit tettem, de mikor megláttam egyszerűen visszajöttek a régi emlékek, és olyan mértékű düh lett úrrá rajtam, hogy azt se tudtam mit csinálok, csak az lebegett a szemem előtt, hogy fájdalmat okozzak neki, de mivel neki személyesen nem tudtam, így az autója bánta.
Gondolom tett följelentést, vagy valamit, viszont értem még nem jött a rendőrség, ezért kérdezem mire számíthatok? Nem kellett volna már bevinniük, vagy most mire várnak? Ha eddig nem jöttek, az azt jelenti már nem is fognak?
Lány vagyok, és már nagykorú.
"Én biztos nem teszek ilyent. 70-es IQ felett nem ez a konfliktuskezelés elfogadott módja."
Jó de te más vagy, te angyalnak születtél, az IQ-dat meg 64 biten lehet csak ábrázolni.
"Vannak személyiségzavarok, amelyeknél nem kell "ok" a normálistól eltérő viselkedéshez - csupán maga a beteg elme."
Akkor nem büntethető. De beteg elme itt csak egy fordul elő, szerintem.
"Mi tudsz te az "okról"? A kérdező ugyanis erről semmit nem írt."
Amit írt, az épp elég volt:
"de mikor megláttam egyszerűen visszajöttek a régi emlékek, és olyan mértékű düh lett úrrá rajtam, hogy azt se tudtam mit csinálok,"
A kérdezőnek:
Hogy eddig nem kerestek a rendőrök, az nem jelenti azt, hogy nem is fognak. Mindenesetre ha meg is keresnének, ne tégy vallomást az üggyel kapcsolatban, ehhez jogod van. Nem vagy köteles szólni egy szót sem. Akárhogy próbálnak rábírni a vizsgálók, nyiltkozd azt, hogy nincs semmi mondanivalód és semmiféle jegyzőkönyvet ne írj alá, még ha örizetbevétellel fenyegetnének, akkor sem, mert ezt úgy sem teszik, nem tehetik meg.
Egyébként is, nekik kell bizonyítani a bűnösséget, nem pedig neked az ártatlanságodat. Ha rákérdeznek, hogy az ominózus időpontban hol tartózkodtál, arra se válaszolj, mert nem vagy erre kötelezhető. Ha teheted, keress meg ingyenes jogsegélyszolgálatot, ahol talán akad valaki, jogvégzett ember, aki vállalja az ügyedet, ha mégis meggyanusítanának.
A nevelőszülőddel a viszonyotokat te ismered, elképzelhető, hogy van nem egy olyan mozzanat a múltban, ami miatt a féreg feljelentést sem mer tenni, mert esetleg sejti, hogy a tárgyaláson fény derülne rá és a végén ő húzná a rövidebbet.
"Vannak személyiségzavarok, amelyeknél nem kell "ok" a normálistól eltérő viselkedéshez - csupán maga a beteg elme. "
Na, és azt neked hogy sikerült levonnod, hogy elmebeteg lennék? Ha a kérdésre nem tudtál válaszolni, akkor minek kellett idejönnöd, csakhogy sértegess??
"Na, és azt neked hogy sikerült levonnod, hogy elmebeteg lennék? Ha a kérdésre nem tudtál válaszolni, akkor minek kellett idejönnöd, csakhogy sértegess??"
1.
Nem azt mondtam, hogy te vagy elmebeteg (bár valóban ez a véleményem). Általánosságban válaszoltam egy általánosságot tartalmazó véleményre.
2.
nemnormális az, aki olyant tesz, mint te, pláne, ha ezt közzé is teszi.
3.
Nem sértegettelek. Te kérdeztél, én elmondtam a véleményem. Minek kérdezel, ha nem tudod elviselni a neked nem tetsző válaszokat?
És tudnék válaszolni, csak nem feltételezem, hogy megértenéd - ezért nem teszem.
# 11/14 Időpont ma 20:10
"Amit írt, az épp elég volt:
"de mikor megláttam egyszerűen visszajöttek a régi emlékek, és olyan mértékű düh lett úrrá rajtam, hogy azt se tudtam mit csinálok,""
Ez neked elég?!
Csak itt hány olyan kérdést olvashatsz, ahol valaki azért utálja a szüleit, mert nem veszi meg neki a legújabb IPhone-t, vagy mert nem engedi, hogy 12 évesen a barátjánál aludjon, vagy a 40 nm-esd panelba nem enged Dán-dogot venni...?!
"És tudnék válaszolni, csak nem feltételezem, hogy megértenéd - ezért nem teszem."
És nekünk se árulod el? :) Engem azért most már érdekelne... :DD
"Most hogy kiírtad a kérdést, az IP címed alapján már nem lesz nehéz megtalálniuk."
Nyughass már, farok. Majd pont egy piti garázdaság miatt fognak a rendőrök gyakorikérdések.hu-t böngészni, meg országos mozgósítást elrendelni, amikor ennél komolyabb eseteket is telibesz.rnak, mi?
Még az sem biztos, hogy egyáltalán feljelentést mer tenni a gyökér.
Sőt, az sem biztos, hogy elkövette a kérdező amit állít, lehet hogy csak kiváncsi a reakciókra és jókat röhög az olyan pancsereken mint pl. te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!