Földhivatal, gyümölcsös és egyéb építmény?
Üdvözletem,tiszteletem! Első körben kérném csak azon személyek szóljanak hozzá akik illetékesek ez ügyben érdemben hozzá tudnak és akarnak szólni ,illetve ezzel kapcsolatos tapasztalataik vannak.
"Az ingatlan művelési ágakertről,kert és egyéb építmény megnvezesére változott"
Kérdésem a következő természetesen ügyvéd jelenlétében és ott lekérve az információkat a föld hivataltól hogy bejegyzett épület található és művelési ágról kertre való átjegyzés megtörtént. Ez idáig tiszta sor számomra viszont a kérdésem a következő volna.Ez egy kisebb épület.Ami ugye a kerti munkálatok elvégzésekor stb stb lett építve pl :. eső ugye stb stb .. tehát ez adó szempontjából uye nem köteles azonban az érdekelne milyen jogi vonatkozásai vannak ennek a dolognak. Pl:. ellenőrzés során vagy felmérés során hogy ez ugymond ne is változzon hisz rendeltetése ennyi csupán az építmények és nem igazán kívánok súlyos összeget fizetni ezért elég fennttartani. Nagyon megköszönöm a hozzászólásokat előre is ,segítséget.
Milyen jogi pontjai vannak ennek ?Hol találhatóak?
Illetékesek ez ügyben? Egy felmérésnél vagy ellenőrzésnél ,felülvizsgálatnál vagy egy adott pl terület felvásárolásnál vagy közmüvesítésnél megtagahatom e ez alapján pl aközművesítést pl:. gáz bevezetését ha erre a részre kiépül és nemkülterületre esik a telek és építmény. ? Természetesen nem soroltam fel minden kérdést és ugye nem is tudok mivel tudatlan vagyok ez ügyben. Köszönöm
Elég sok minden nem tiszta itt a kérdezőnél, nem is mennék bele nagyon, de azt közlöm, hogy a közművesítés "megtagadását" úgy ahogy van, felejtse el.
Ez nem úgy megy, hogy neki kell-e vagy sem. Abba ha akar, ha nem, be kell szállnia. Kötelessége kifizetni a társulási díjat, vagy ami ezzel jár, ez nem kivánságműsor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!