Ezért a kiírásért kaphatok valamit?
Figyelt kérdés
Már a tököm tele van vele, hogy folyton reklámújságokkal meg szórólapokkal van tele a postaládám, a mellettem lévő már kiírta, hogy kéri szépen ne dobáljanak reklámanyagot a postaládájába. Én meg kiírtam az enyémre azt, hogy én nem kérem olyan szépen, de ha még egyszer valaki reklámanyagot dob be, azt megkeresem és megölöm! Egyik ismerősöm mikor meglátta nevetett, de aztán mondta, hogy csak nehogy baj legyen ebből....
Tényleg lehet ebből valami bajom?
L/20
2016. márc. 16. 21:06
1/6 anonim válasza:
Csak akkor, ha valaki a reklámújságot kihordó emberkét tényleg megöli. Te leszel az egyik gyanúsított.
2/6 anonim válasza:
Ha én lennék a reklámújságos kihordó akkor tőlem azt kapnád hogy a szomszédod nem kap, neked a fél pakkot benyomom a postaládádba.
3/6 anonim válasza:
Én belefosnék egy zacskóba és azt is beledobnám neked. Ne üzengess, mond meg nekik személyesen, ha ilyen erős nagylány vagy.
4/6 A kérdező kommentje:
Hidd el, meg is mondanám, ha egyszer rajtakapnám őket. De van más dolgom is, minthogy egész nap a lépcsőházban szobrozzak, és őket várjam...
2016. márc. 16. 21:57
5/6 anonim válasza:
Inkább ragassz ki valami "védjük a környezetet!" fäszságot helyette :D abból nem lehet baj
6/6 anonim válasza:
Végre egy csaj aki kimondja a frankót. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!