Mikor kaphatok tiszta erkölcsit, ha 2012-ben 600. 000 ft pénzbírságra ítéltek, plusz 4 hónapot ültem börtönben mert nemzetközi elfogatóparanccsal volt ellenem kiadatás?
Ja,leginkább azzal volt itt a gond,hogy nem mentem el a tárgyalásra,miután egyébként 1,5 évig húzták az ügyet. Még én lettem beállítva bűnösnek mert a csávó 8 napon túli sérülést szenvedett. De őt senki sem hurcolta meg amiért zaklatta a menyasszonyom.
(Ügyvédem sem volt,mondván h az csak a bűnösöknek kell)
De nem is számít már! Próbáljam meg kikérni az erkölcsit? Szerepelhet ez még benne?
Hát azért nem semi vagy Te sem, kérdező! Minden trollkodásra reagálsz, a pontos választ meg észre sem veszed és nézel, hogy jéé, senki nem válaszol komolyan.
Már leírtam: akár most is kérhetsz és kaphatsz tiszta erkölcsit. A kiadatási letartóztatás és az előzetes letartóztatás nem büntetés, hanem eljárási kényszerintézkedés, ami eleve nem is szerepel az erkölcsiben. A jogerős büntetés pedig pénzbüntetés volt, aminek hátrányos jogkövetkezményei alól a Btk. 100. § (1) bekezdés a) pontja alapján az ítélet jogerőre emelkedésének napján mentesültél. Ez elég, vagy kíváncsi vagy még valamelyik hatelemis troll ötleteire?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!