Mit kaphatok, ha följelent amiért hozzávágtam egy poharat?
Figyelt kérdés
Megint "úgy" jött felém, nem tudtam már elfutni, lefogta a kezem, de az egyiket ki tudtam szabadítani, és a fejéhez vágtam egy poharat, ami széttört, és úgy láttam vérzett is a feje. Akkor elfutottam, de hallottam, hogy utánam kiabálja, hogy ezért följelent, sittre kerülök, ahol majd jól megb*sznak a rendőrök (bocsánat, ő mondta így). Azóta haza se mentem, most valaki másnál vagyok.
Azt szeretném kérdezni, hogy mire számíthatok, ha tényleg följelent? Börtönbe zárnak, vagy fizetnem kell? A nagybátyámról van szó.
2016. márc. 6. 15:27
1/5 anonim válasza:
semmit, és érdemes családsegítőhöz fordulni, ha nincsenek markos legény barátok egy kicsit "beszélgetni" vele.
2/5 anonim válasza:
Önvédelemből fejbe vágtad. Mi alapján jelentene föl? Hogy megtámadott és nem hagytad magad? Ugyan kérlek...
3/5 anonim válasza:
Nem fog feljelenteni. Ez 8 naoon belul gyogyulo serules es mindkettotoket meghallgatnanak, azaz el tudnad mondani, h az nem ugy volt, h gondoltal egyet, es messzirol hokon vagtad egycooharral, hanem dulakodtatok, tehat negallhat a jogos onvedelem. Semmit se fog tenni, csak rad akart ijeszteni
4/5 anonim válasza:
Nem fog feljelenteni, de emiatt nem is lehet senkit, vagyis nem foglalkoznak vele a rendőrségen, emiatt nem kell félned. De most hol fogsz lakni, cuccaid ott vannak?
5/5 anonim válasza:
5 évig csak papírpohárból ihatsz, meg fel kell seperned a város főterét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!