Perelhető-e a Microsoft amiért csorbult tulajdonságú terméket erőltet a felhasználókra?
február óta ajánlott frissítés, uh ha csak kézzel nem szakította meg a telepítést, frissülhetett a rendszer windows 10-re, nincs ebben semmi csoda #1-es.
Kb annyit lehet tenni, hogy egy hónapon belül vissza lehet térni a windows 7-re, persze előbb-utóbb úgyis ráerőszakolja az MS a váltást a felhasználóra. Kétlem, hogy sok mindent lehet tenni ellene, hiszen ezt csinálja a világon mindenhol, ha ez jogilag aggályos lenne, már rég nem tehetnék meg.
Valóban hányinger, amit művelnek.
Én a napokban töltöttem le az AVG Internet Securityt, próbaverziót.
Teljesen szar, szal gondoltam leszedem.
Megnyitom az ablakot, ahol a programokat lehet törölni.
Egyszerűen nem engedi.
Írtam az ügyfélszolgálatnak, ahonnan jött egy levél (persze automatikusan), hogy mivel próbaverzió, így kb leszarják, hogy szedem le.
Mondom az igen, szép kis társaság, igazán korrekt hozzáállásal.
Hajra neki, sok szerencset :)
File your claim at the courts cc' to :
Microsoft Corporate, External and Legal Affairs
1 Microsoft Way, Redmond, WA 98052, USA
Attn : Brad Smith
Microsoft Chief Legal Counsel
# 3/4 Időpont ma 19:06
A windows 10 PC verzió réges-rég nem béta, mit hazudsz?
"Javaslom ügyvéd helyett informatikus beszerezését a céghez."
Nekem is mindjárt ez jutott eszembe.
Ki kell rúgni az IT szagembereteket. :)
Bent ugyan csak w7 van, mert nem frissítem 10-re, de otthon az. A gép bekapcsolása (w10) legalább 5, de talán 10 másodpercig is eltart...
Amúgy pedig licenszet, azaz használati jogot, nem szoftvert, oprendszert vettetek, önként. El is lehet állni a használatától...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!