A Bilderberg csoportban benne lehetnek ők?
A Microstoft alapítója, valamint a magyar Cs. Sándor bankigazgató. (Bocsánat, de nem akartam kiírni a teljes nevét).
Nekik is elegendő vagyonuk van.
Szerintem b*sszunk ki velük és legyen nálunk is ilyen találkozó.
Én már el is terveztem.
Nagylelkűen átengedem az udvarom eme nemes célra.
Látványosan beharangozzuk a találkozót, majd demonstratíve odarendelünk száz securityst és látványosan hermetikusan elzárjuk az udvaromat, kirekesztve az újságírókat és kíváncsiskodókat.
Rendelünk pár limuzint a haverokkal, akik drága öltönyben, fontoskodó, komoly arccal komótosan menetelnek a kapuig.
Bennt, lefüggönyözött szobában pedig sört iszunk és alsógatyában meccset nézünk, a külföldi fürkészek meg hadd rohadjanak meg kíváncsiságukban.
Véget ér a meccs, öltöny fel, haj beállít, komoly arc és limuzinnal távozás.
Közben fülhallgatós biztonságiak rugdossák félre a paparazzikat.
Neked kellene felébredned 66%, mit gondolsz, az a találkozó nem-e azt a célt szolgálja, hogy legyen látszata az amúgy teljesen máskor zajló dolgoknak?
így legalább lehet azt mondani, hogy mi nagy tőkések meghívunk mindig valakit, ott dumálunk olyan dolgokról, amiknek semmi köze semmihez, ezzel is elbagatelizálva minden ilyen nwo pletykát...
Naív kutya vagy, üsd már fel a történelem könyveket, mindig volt és mindig is lesz világhatalmi törekvés, mit gondolsz, mi változott azóta?
A módszerek, megmondom én neked, a módszerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!