Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Viviane Reding karaktere nem...

Viviane Reding karaktere nem pont olyan mint a Harry Potterből Dolores Umbridge-nak?

Figyelt kérdés

Akit az utolsó részekben kineveztek az iskola gonosz helytartójának, negatív karakter, ott tett tett keresztbe bájolgós stílusban ahol tudott, és még akkor is játszotta a keserédest amikor konkrétan ártott valakinek.

[link]

Amikor meglátom ezt a szabadkőműves Reding-et, hát teljesen ő jutott eszembe róla, nem csak a külső hasonlóságok miatt.

[link]

Megy itt a nagy Eu-s blabla azt közben a cionista Bilderberg-ékkel azon tanácskoznak suttyomban hogy hogy csináljanak itt káoszt Bajnai segédletével, aki természetesen az utolsókig kifogja szolgálni urait.

És van pofájuk azt hazudni hogy kérdezzék meg ennek a csoportnak a sajtósát erről a tárgyalásról, amikor ez hivatalosan nem is létezik, ergó pofátlanul belehazudott, beleköpött mindenkinek a képébe.

Kedves balos szavazók komolyan ez kell nektek?

Komolyan nem tűnik fel hogy nem csak a jobbosok ellen uszítanak, szervezkednek újvilágrend szintű módon, hanem ellenetek is, mert az egész országnak akarnak ártani?

Mert bizony ha ráteszik az országra a kezüket, ti is ugyanúgy fogtok járni mint az ellenségeik a nemzetiek.

Tudjátok a gonoszt kiszolgáló segéd mindig rápacsál amikor a gonosznak már nincs szüksége rá.

2013. jún. 19. 16:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Remélem Redinget sikerül megszorongatni. Már két napja nem nyilatkozik.
2013. jún. 19. 16:39
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
De, b+, ő Umbridge :DDDDDD Vonci Gabika meg Snape, akit mindenki utál, de titkon ő a legjobb arc, ugye?
2013. jún. 19. 16:47
 3/11 anonim ***** válasza:

Bajnai - Voldemort

Gyurcsány - Féregfark

Orbán - Harry Potter

Kádár - Dumbledore

2013. jún. 19. 17:15
 4/11 anonim ***** válasza:
Ugye azt tudod, hogy aki szerint Bajnaival szövetkezve a szavazások ellen tőr, az a drága újságíró csoportosan elkövetett nemierőszakban vett részt anno. Ez kell neked?
2013. jún. 19. 18:39
 5/11 A kérdező kommentje:
Utolsó te mit szívtál?
2013. jún. 20. 23:02
 6/11 anonim ***** válasza:

[link]

Lovas István állítólagos informátorától származik a történet, miszerint VR azon tanácskozik, hogy hogy csináljanak káoszt Bajnai segédletével, ő írt erről a Magyar Nemzetben. Én nem szívtam semmit, ő elképzelhető hogy igen.

2013. jún. 20. 23:21
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem is értem meg nem is érdekel ez az off, mi köze van ennek az eredeti kérdéshez? Attól ezek még (ha egyáltalán megtörténtek vagy nem tudom miről van szó) semmit sem kisebbítenek el, és sokkalta rosszabb és veszélyesebb mint amit te mondasz. Az egyik egy akárki a másik egy Eu főmufti magyar utálattal, szerintem ezzel a kéne törődni nem a hülye tereléssel.
2013. jún. 25. 21:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem igazán érted ugye? Van egyetlen egy cikk, amit a fent említett úr írt, semmivel sem támasztja alá a mondandóját, ellenben köztudott, hogy Fidesz párti s*ggnyaló. Egy ideig egyébként a kormánypártok még úgy is csináltak, mintha komolyan vennék a dolgot, de nyugodj meg, valószínűleg azon kívül, hogy esetleg szóváteszik majd valami Európa Parlamenti gyűlésen, ahol értetlen szemekkel néznek majd rájuk, jogi lépéseket nem fognak tenni, amiből elég könnyű levonni azt a következtetést, hogy ők is tisztában vannak a vád megalapozatlanságával.
2013. jún. 25. 22:25
 9/11 anonim ***** válasza:

Nagyon tévedsz 8-as. Jogi eljárás is indult, amit ep képviselők indítottak. Több külföldi sajtóban is megjelent a történet. Az egyik francia lap már azt is megjegyezte, hogy Sárközyt is hasonlóan támadta.

Visszakérdeznék én is! Mit keres egy demokrata egy ilyen helyen mint a Bilderberg csoport zártkörű találkozója? Egy demokratának egy imperialista, globalista "háttérhatalom" találkozóját el kellene kerülnie. Reding annyira semmibe veszi a demokráciát, hogy még a látszatát sem tartja meg annak, hogy kikkel mozog kiket szolgál. Olyan eseményen jelenik meg ahol a nyilvánosság kizárt? Így képviseli egy demokrata a választókat és a népet?

Én már azért kihajítanám az EP-ből, mert odament!

2013. jún. 26. 10:27
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó.
2013. jún. 30. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!