Segítség kell nagyon gyorsan! (Meztelen képek)? 15/L
A kérdezőnek:
Aki fiatal korában nem volt legalább néhányszor legalább olyan "hülye" mint te voltál a party-n, az nem is tudja mi az, hogy élet.
Oda se neki, a szüleidnek valszleg nem mutatják meg az összes képet, csak esetleg 1 szolidabbat, de az is lehet, hogy egyet sem.
Jól tetted, hogy feljelentést tettél, jobbat úgy sem léphettél volna. Az ilyen férgek, mint az a srác is, ezt érdemlik. Ebből talán tanulnak. A barátnődet azért "tökön" rugnám a helyedben. Nem egy igazi barátnő, az tény.
14:
De hát hagyta hogy meztelen képek készüljenek róla a tudtával és beleegyezésével. Hogy van az, hogy rólam 26 évesen még nem készült soha meztelen kép vagy videofelvétel, pedig azért szexuálisan is aktív életet élek és sokszor szeretek meztelenkedni vagy lengén öltözni?
21:
Voltam hülye és csináltam mai fejjel hülyeségeket, de egyből sem lett rendőrségi ügy. Például mert nem hagytam magam meztelenül fotózni 18 éves korom előtt sem.
És én sem akarom nagyon pellengérre állítani a kérdezőt. Csak azt mondom, hogy kapja meg amit megérdemel, aztán lépjünk túl a dolgon.
"Voltam hülye és csináltam mai fejjel hülyeségeket, de egyből sem lett rendőrségi ügy. Például mert nem hagytam magam meztelenül fotózni 18 éves korom előtt sem. "
Hát azért tartsuk szem előtt, hogy rendőrségi ügy a barátnője és a farok gyerek miatt lett az egészből, nem a kérdező miatt.
Az egy dolog, hogy te nem hagytad magad meztelenül fotóztatni, csináltál más hülyeséget, meg én is és még sokan mások.
Egy 15 éves lánytól ebben a korban ne várjunk már el buddha bölcsességét a négyzeten.
Az emberek úgy tanunak meg járni, hogy előtte néhányszor elesnek. Ő is így volt. amit tett az nem az abszurd hülyeség kategóriája, mi több, valahol totál érthető és emberi.
A srác sittre fog menni, a barátnő meg fogja úszni felfüggesztett el.
Te hülye voltál, de legalább annyi eszed volt, hogy a feljelentést megtetted <thumbs up>
15/24 Időpont tegnap 23:18nek "a történhetett így is." sztorira.
ha nem tetszik a csaj amúgy sem akkor a képeit is kitörlöm a pitsába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!