Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Segítség kell nagyon gyorsan!...

Segítség kell nagyon gyorsan! (Meztelen képek)? 15/L

Figyelt kérdés
Egyszer egy pizsomapartit tartottunk barátnőmmel, és mind abban a korban vagyunk, hogy "na akkor durvuljon el ez a parti"! És az lett a vége hogy a barátnőm lefényképezte ahogy meztelenül pózoltam (igazából ő is meztelen volt, de őt nem fényképeztem le). Mondtam neki hogy miután megnéztük és jót röhögtünk rajta, törölje le. De nem törölte le teljesen (iphone, nemrég törölt mappa ugye) és elküldte a legjobb fiú barátjának, mert benne bízott (nekem nem mondta hogy elküldte neki) csak hogy aznap este milyen jót szórakoztunk. A fiú már 18 éves, és nagyon összevesztem vele a képek miatt, és azt mondta, ha nem fekszem le vele, akkor szétküldi mindenkinek a képeket, felrakja instagramra meg facebookra. Ezt nem hagyhattam, feljelentettük, és most hívtak a rendőrségről hogy megvannak a képek, csütörtökön menjenek be a szülők és én, és kivizsgálják a tartalmat. És ez azt jelenti hogy anyukám meg apukám előtt fogják azt a 27 képet végiglapozni, amin mindenem mutogatom. Nem lehet ezt az eljárást kihagyni, és egyszerűen eltörni azt a pendriveot?

2016. márc. 14. 21:37
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
50%

A kérdezőnek:

Aki fiatal korában nem volt legalább néhányszor legalább olyan "hülye" mint te voltál a party-n, az nem is tudja mi az, hogy élet.

Oda se neki, a szüleidnek valszleg nem mutatják meg az összes képet, csak esetleg 1 szolidabbat, de az is lehet, hogy egyet sem.

Jól tetted, hogy feljelentést tettél, jobbat úgy sem léphettél volna. Az ilyen férgek, mint az a srác is, ezt érdemlik. Ebből talán tanulnak. A barátnődet azért "tökön" rugnám a helyedben. Nem egy igazi barátnő, az tény.

2016. márc. 15. 09:35
 22/29 anonim ***** válasza:
32%

14:

De hát hagyta hogy meztelen képek készüljenek róla a tudtával és beleegyezésével. Hogy van az, hogy rólam 26 évesen még nem készült soha meztelen kép vagy videofelvétel, pedig azért szexuálisan is aktív életet élek és sokszor szeretek meztelenkedni vagy lengén öltözni?

21:

Voltam hülye és csináltam mai fejjel hülyeségeket, de egyből sem lett rendőrségi ügy. Például mert nem hagytam magam meztelenül fotózni 18 éves korom előtt sem.

És én sem akarom nagyon pellengérre állítani a kérdezőt. Csak azt mondom, hogy kapja meg amit megérdemel, aztán lépjünk túl a dolgon.

2016. márc. 15. 09:55
 23/29 anonim ***** válasza:
82%

"Voltam hülye és csináltam mai fejjel hülyeségeket, de egyből sem lett rendőrségi ügy. Például mert nem hagytam magam meztelenül fotózni 18 éves korom előtt sem. "

Hát azért tartsuk szem előtt, hogy rendőrségi ügy a barátnője és a farok gyerek miatt lett az egészből, nem a kérdező miatt.

Az egy dolog, hogy te nem hagytad magad meztelenül fotóztatni, csináltál más hülyeséget, meg én is és még sokan mások.

Egy 15 éves lánytól ebben a korban ne várjunk már el buddha bölcsességét a négyzeten.

Az emberek úgy tanunak meg járni, hogy előtte néhányszor elesnek. Ő is így volt. amit tett az nem az abszurd hülyeség kategóriája, mi több, valahol totál érthető és emberi.

2016. márc. 15. 10:03
 24/29 anonim ***** válasza:
54%

A srác sittre fog menni, a barátnő meg fogja úszni felfüggesztett el.

Te hülye voltál, de legalább annyi eszed volt, hogy a feljelentést megtetted <thumbs up>

2016. márc. 15. 12:38
 25/29 anonim ***** válasza:

15/24 Időpont tegnap 23:18nek "a történhetett így is." sztorira.

ha nem tetszik a csaj amúgy sem akkor a képeit is kitörlöm a pitsába.

2016. márc. 15. 14:22
 26/29 A kérdező kommentje:
Voltunk a rendőrségen, megkérdezte hogy "melyik az, amelyiket ha muszáj lenne, megmutatnám", magyarul nem vészes. Nem tudtam fejből, de aztán eszembe jutott hogy a hármas, megnyitotta a hármast, és be is zárta egyből. Mert mondta hogy nem az volt a célja hogy megbámuljon, csak hogy bizonyítsa hogy kiskutyák helyett tényleg az én tartalmam van-e a pendriveon
2016. márc. 19. 07:05
 27/29 anonim válasza:
0%
Ők beszopták, te nem. Szüleid láthatnak meztelenül semmi bajod nem lesz belőle.
2016. márc. 21. 01:36
 28/29 anonim válasza:
Bocss, nem olvastam mielőtt írtam
2016. márc. 21. 01:38
 29/29 anonim válasza:
hát necces volt, de örülök h minden rendben ;)
2016. márc. 21. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!