Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Segítség kell nagyon gyorsan!...

Segítség kell nagyon gyorsan! (Meztelen képek)? 15/L

Figyelt kérdés
Egyszer egy pizsomapartit tartottunk barátnőmmel, és mind abban a korban vagyunk, hogy "na akkor durvuljon el ez a parti"! És az lett a vége hogy a barátnőm lefényképezte ahogy meztelenül pózoltam (igazából ő is meztelen volt, de őt nem fényképeztem le). Mondtam neki hogy miután megnéztük és jót röhögtünk rajta, törölje le. De nem törölte le teljesen (iphone, nemrég törölt mappa ugye) és elküldte a legjobb fiú barátjának, mert benne bízott (nekem nem mondta hogy elküldte neki) csak hogy aznap este milyen jót szórakoztunk. A fiú már 18 éves, és nagyon összevesztem vele a képek miatt, és azt mondta, ha nem fekszem le vele, akkor szétküldi mindenkinek a képeket, felrakja instagramra meg facebookra. Ezt nem hagyhattam, feljelentettük, és most hívtak a rendőrségről hogy megvannak a képek, csütörtökön menjenek be a szülők és én, és kivizsgálják a tartalmat. És ez azt jelenti hogy anyukám meg apukám előtt fogják azt a 27 képet végiglapozni, amin mindenem mutogatom. Nem lehet ezt az eljárást kihagyni, és egyszerűen eltörni azt a pendriveot?

2016. márc. 14. 21:37
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
56%
Az amúgy pizsAma, nem pizsoma.
2016. márc. 14. 21:53
 12/29 anonim válasza:
77%
Hat en is voltam 15 de sosem voltam ilyen hulye:D meg nem is vetkoztem volna le.. nem ettol durva egy buli,h bolondot csinalok magambol..21 vagyok jelenleg,de most se tennek ilyesmit.. hol van az eszetek nektek mai tiniknek? :"D
2016. márc. 14. 21:54
 13/29 anonim ***** válasza:
17%

10:

Ez pont olyan, mint amikor egy állítólag megerőszakolt nőt már ki sem hallgatnak és az állítólagos erőszakolót közvetett bizonyítékok alapján ítélik el.

Azért álljon már meg a menet. Most létezik jog- és igazságszolgáltatás vagy pedig nem? Ez a kérdésem hozzád is.

2016. márc. 14. 21:56
 14/29 anonim válasza:
76%

10" vagyok.

21:43-21:56

"(Oké ha már nem fekszel le és feljelentgetsz) az egy dolog.) Jogod van hozzá. De nehogy már még a képeidet se lássák a rendőrök és a szüleid. 10 millió még nem kéne mellé?"

Ő teregette ki a képeit? Nem!

Reklámozta? Nem!

Csak van egy hülye barátnője aki visszaélt a bizalmával (képeivel).Aki most meg fogja szívni.

Akkor miért is kellene neki szégyenkeznie?

Áruld már el nekem.Kis barátom.S nehogy már le cseszd mert nem feküdt le a zsarolóval,s hogy fel merte jelenteni.

Hány éves vagy? Ilyen erkölcsi nívóval?

2016. márc. 14. 22:10
 15/29 anonim ***** válasza:

Történhetett így is ?

Én egy 15 éves lány vagyok. Tetszik egy 18 éves srác, teljesen bele vagyok zúgva. Ő meg bunkó módon közölte velem, hogy túl fiatal vagyok és különben sem jövök be neki. A barátnőm csinált rólam néhány ruhátlan képet és elküldte a srácnak. Most majd magyarázkodhat a rendőröknek a szemét.

2016. márc. 14. 23:18
 16/29 anonim ***** válasza:
85%
Nem kell túllihegni a dolgot. Az eset minden résztvevője tanult ebből a történetből feltehetőleg. A kérdést feltevő hölgy legközelebb ezerszer is átgondolja, hogy kivel fotóztatja a meztelen seggét, hogy kivel barátkozik, vagy hogy milyen technikai eszközöket használ egy fénykép készítésére. A barátnő megtanulja, hogy visszaélni a bizalommal nem kifizetődő, pláne ilyen ügyekben, az úriember pedig rá fog jönni, hogy a zsarolással csak a lelkileg vagy intellektuálisan gyenge embereket lehet befolyásolni.
2016. márc. 14. 23:42
 17/29 anonim ***** válasza:
Hát azért 27 kép véletlenül, arról hogy meztelenkedtek :D elég unalmas lehetett a pizsiparti :D nem hiszem, h a szüleid örülnek és nem hiszem, h érdekli őket... ha igen akk betegek.
2016. márc. 15. 01:37
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Itt te vagy az áldozat. Ne félj. A barátnőd és a fiú a tettes. Kiskorú vagy, így semmi látnivaló nincsen a képeken férfi szemnek, nyugodj meg.
2016. márc. 15. 02:16
 19/29 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a pozitív válaszokat, meg a negatívakat is, csak azt kevésbé...Mikor elmondtam anyukámnak hogy nem szeretném hogy lássák, akkor elkezdett viccelődni hogy: Legalább az egyiket megtartottam volna, hogy tudjalak vele fenyegetni...De nevetett, szóval viccelt, és úgy tűnik megoldottuk, de egy rendőrnő így is úgy is megnézi őket, vagy egy párat, csak azt harcoltuk ki hogy ne férfi tag nézegessem bele
2016. márc. 15. 09:13
 20/29 A kérdező kommentje:

23:18

Nem, tényleg így történt ahogy leírtam. Az a srác még nem is az esetem, ha már itt tartunk, ha nem lett volna muszáj, szóba se álltam volna vele:)

2016. márc. 15. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!