SOS Meztelen csigát hogy lehet kíírtani nagyon gyorsan?
Figyelt kérdés
Meztelen csigától hogy szabadúlhatnék meg nagyon gyorsan ? Az a gondom mikor esik az eső egy meztelen csiga állandóan bejön zárt ajtón keresztöl a konyhámba nagyon szeret nálam jól elvan az aszatolomon meg most az ajtőfélfámra ragadt rá. Mit tehetnék hogy gyorsan kíírtsam ? félek olyan szemtelen lesz bemászik a szobába és azzal ébredek. Mikor a csigát meglátom ideges leszek.2014. júl. 2. 22:41
1/18 Gyémántlány válasza:
Só, só és só!
Attól kiszáradnak, és elpusztulnak.
2/18 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen ! Hova tegyen a sót ? Kertem nincs csak udvar ezcsak mindig esöbe jelentkezik . A bolond öreganyám hozta el megmutatni aztán elengedte a bolond.Nemtudom mikor szabadulok töle végleg.
2014. júl. 2. 22:48
4/18 A kérdező kommentje:
Valami méreg nemlétezik amit az udvarba elszorhatok vagy permetezhetek esö elöt ? Nemérdekel ha drága csak a meztelencsiga takarodjan el.
2014. júl. 2. 22:51
5/18 A kérdező kommentje:
Igen mindig csak egy jön be esö kór énmeg elengedem az udvarba,nagyon undorodom töle fúj
2014. júl. 2. 22:52
6/18 A kérdező kommentje:
persze szemetes lapátra rakom kiscirokseprüvel aztán ugy
2014. júl. 2. 22:53
7/18 anonim válasza:
hát de ha csak egy darab van akkor mért nem mész odébb egy 50 méterrel és dobod el ott???
8/18 Gyémántlány válasza:
Sót azt zutty, a kis undormány testére!
9/18 A kérdező kommentje:
esöbe menjek 50 métert nemár !!!
2014. júl. 2. 23:03
10/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm gyémántlány akkor megy a kis drágára só remélem kíírtóm mert a mama is rakta a kertjébe rájuksajnos sose fogyot ki neki. Nekem szerintem ez az egy van szerencsáre nem csapatostul jönnek be. A só mennyi idö alat öli meg mennyi ideig haggyam a lapáton fúj.
2014. júl. 2. 23:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!