Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » SOS Meztelen csigát hogy...

SOS Meztelen csigát hogy lehet kíírtani nagyon gyorsan?

Figyelt kérdés
Meztelen csigától hogy szabadúlhatnék meg nagyon gyorsan ? Az a gondom mikor esik az eső egy meztelen csiga állandóan bejön zárt ajtón keresztöl a konyhámba nagyon szeret nálam jól elvan az aszatolomon meg most az ajtőfélfámra ragadt rá. Mit tehetnék hogy gyorsan kíírtsam ? félek olyan szemtelen lesz bemászik a szobába és azzal ébredek. Mikor a csigát meglátom ideges leszek.
2014. júl. 2. 22:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
el ne olvadj :)
2014. júl. 2. 23:09
 12/18 Gyémántlány ***** válasza:
A só nagyon gyorsan végez velük. Pár perc se kell és kiszáradnak.
2014. júl. 2. 23:49
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen !
2014. júl. 2. 23:51
 14/18 anonim ***** válasza:
Amennyiben a só nem vàlt be, önts sört egy befõttesüvegbe ès àlsd el a kertben, ûgy hogy bele tudjanak màszni.A csiga megy a sörre ès szèpen belefullad.Ez nem vicc.
2014. júl. 3. 14:16
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen de nem a kertbe van a csiga hanem a konyhába 1 db van. mindig esöbe jelentkezik fúj.
2014. júl. 3. 21:37
 16/18 anonim válasza:
Annyira bírtam hogy fúj fúj :DD Am nyugi, nem cseszegetés én is utálom őket :D Sikerült már elintézni? :D
2014. júl. 9. 09:58
 17/18 A kérdező kommentje:
Nemtudok a meztelen csigáról semmit nem intétem el azt az egyet szabadon engedtem majd ha jön az esö gonolom visszatér.
2014. júl. 9. 17:57
 18/18 anonim válasza:
Na mi újság azzal a meztelen csigával? :D
2014. júl. 22. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!