Emiatt tehetek feljelentést?
Figyelt kérdés
A városomban valamiféle zsidó rendezvény van most, és az egész városban 50-200 fős kaftános kipás zsidó emberek mászkálnak.Ha mondjuk ez bennem félelmet kelt (ami egyébként igaz, mert nem egy szép látvány) akkor feljelenthetem őket.Vagy mondjuk gyülekezési joggal való visszaélés miatt?2016. márc. 11. 15:51
11/12 anonim válasza:
"Árpád sávos zászlót lengető kopaszoktól nem félnék, nem értem, hogy Magyarországon magyar jelképektől miért kéne félnem." Kinézetük, sokszor ilyeneket látni a balhékban vagy futball huligánok között, ha most minden ember félelmével egyesével foglalkozna a rendőrség, akkor már tilos lenne bárkivel is utcán sétálni nem hogy még rendezvényeket szervezni.
12/12 anonim válasza:
Tudom, hogy kicsit későn, de melyik városban laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!