Hogyan kérhetem, hogy az ügyemet elfogultság miatt más kapitányság bírálja, ha azt egy kapitányság már lezártnak tekintette? Tehetek újabb feljelentést?
Az ügy szerint ismert tettes 3 darab közepes értékű kerékpárt eltulajdonított egy (zavart) ismerősöm közreműködésével (az ismerősöm sokkos állapotban volt amikor átmentek hozzá, az sem kizárt, hogy megzsarolták)
Majd az ellopott kerékpárokért pénzt követeltek.
A rendőrség lezárta annyival, hogy mivel az ismerősöm adta át és a tettes szerint "mi tartoztunk nekik" "nem bűncselekmény"
szerintem ez nem így van. Nem tartoztunk neki, és ez zsarolás, sikkasztás, lopás.
De az ügyet lezárták, már 2 éve, tudom, a biciklik talán már nem lesznek meg, de 5 év az elévülés és nem szeretném annyiban hagyni, legalább a bíróságig jusson el.
Látom, szívfájdalmad ez a kérdés, már 1 éve válaszolgatunk a kérdéseidre.
Miért nem fogadtál meg valamit az eddigi hozzászólásainkból?
Kinek kell neked elmondani ugyan azt amit fent válaszoltak a rendőrök, hogy megértsed, hogy nem bűncselekmény? Kérdezz meg egy ügyvédet!
Mondtam már neked előzőleg is, hogy a tulajdonjogi vita az PTK. Lopás akkor történik, ha az ismerősöd nem odaadja, hanem ellopják tőle. A bolond ismerősöddel kellene inkább valamit csinálnod, hogy ne csináljon tartozásokat, és ne adjon oda másnak semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!