Emiatt tehetek feljelentést?
Figyelt kérdés
A városomban valamiféle zsidó rendezvény van most, és az egész városban 50-200 fős kaftános kipás zsidó emberek mászkálnak.Ha mondjuk ez bennem félelmet kelt (ami egyébként igaz, mert nem egy szép látvány) akkor feljelenthetem őket.Vagy mondjuk gyülekezési joggal való visszaélés miatt?2016. márc. 11. 15:51
1/12 anonim válasza:
Szerintem nem, de nem vagyok jogász. Szerintem az nem félelem keltés, hogy te valamilyen okból félsz tőlük. A rendezvény valószínűleg be van jelentve az illetékes hatóságoknál.
2/12 anonim válasza:
Amúgy menj be, mond el a panaszod és majd kiderül, hogy tesznek-e valamit az ügyben, de nem valószínű.
5/12 anonim válasza:
Száz zsidó egy sorba'
Mennek a templomba...
6/12 anonim válasza:
Bennem a kerdezo kelt felelmet. Feljelenthetem?
7/12 anonim válasza:
Vigyázz kérdező......
A végén még Izrael megveszi a városodat is! :O
Azt ajánlom ,kezdjed el tanulni a hatikvát.....
8/12 anonim válasza:
7-es vagyok:
Egyébként én a szarkazmus híve vagyok ,leginkább itt a politikai kategóriába.
Szal ,hogy félre értés ne tessék (ha már a "kedves" kérdező azon is kiakad ,hogy élnek haszid zsidók -_-)
9/12 anonim válasza:
UI:
Bezzeg árpád sávos zászlókat lengető kopaszoktól azért nem félnél ,mi?
10/12 A kérdező kommentje:
Árpád sávos zászlót lengető kopaszoktól nem félnék, nem értem, hogy Magyarországon magyar jelképektől miért kéne félnem.
2016. márc. 13. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!