Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A nőkkel miért kivételeznek...

A nőkkel miért kivételeznek ennyire nőnapon?

Figyelt kérdés

Én vettem ajándékot a nő kollégáimnak.

Illetve, kaptak külön céges ajándékot.

Viszont,a vezetőség közölte, hogy minden nő délben elmehet haza.

Ez viszont, szerintem komoly diszkrimináció.

A férfi munkavállalók sohasem kapnak ilyen jellegű munkaidő ajándékot.

2016. márc. 8. 11:11
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
nemzetközi férfinap*
2016. márc. 8. 15:51
 22/32 MolotovPunk ***** válasza:
Kis hazánkban egyenlőre még nincs elterjedve,de van már egy ideje nemzetközi férfinap is.November 19-én.(Ha jól emlékszem.)
2016. márc. 8. 15:57
 23/32 anonim ***** válasza:
A "had"-okat is javítsd ki "hadd"-ra, ha már intelligenciáról értekezel.:-)
2016. márc. 8. 16:00
 24/32 anonim ***** válasza:
48%
Megmondom én neked mi lenne, ha a nőnap egynapon lenne a budik napjával, ezen ne múljon. Semmi nem lenne, mert ugyan így ahogy most is, az emberek 99%-nak fogalma sem lenne róla, hogy ilyen nap létezik. Egyébként meg már annyi ilyen valaminek a napja van, hogy kevés nap van rájuk egy évben, így van akiknek osztozni kell, de lényegében mindegy, mert 2-3 kivételtől eltekintve a többi kitudjahányszázzal nem foglalkozik a kutya se.
2016. márc. 8. 16:07
 25/32 anonim ***** válasza:
Ugye tudod, (felteszem nem), hogy egy olyan kultúrkörben élsz, ahol nők meglehetősen nagy tömegei tiltakoznak a piszoárok ellen? Ha már szóba kerültek a vécék, akkor ez tökéletesen ideillő dolog, elvégre, akik képesek kiakadni azon, hogy a férfiaknak külön fali vécé jár és petíciókat gyártani a piszoárok betiltását követelve, miközben arra hivatkoznak, hogy ez degradáló a nőkkel szemben, azok nyilván tök nyugodtak maradnának akkor, ha a nemük világnapja egybe esne a vécék világnapjával. Nem tudom mennyire érzed a metaforát, gondolom ismét csak fogalmad sincs mit jelent ez, de a kedvedért segítek: a társadalom felét alkotó csoport (elárulom, az jó sok ember) világnapját egy olyan tárgyéval összekötni, aminek a funkciója az, hogy emberek a végtermékeiket helyezzék el benne egy eléggé erős célzás árra, hogy az adott emberek csoportja ugyanazt az értéket képviseli, mint egy tárgy, amibe beleszarnak, ez kb. azzal egyenértékű, mintha a zsidók világnapja egybe esne a disznósajt világnapjával. A szimbolizmus félreérthetetlen, legalábbis azoknak, akik odafigyeltek 9. osztályban irodalomórán, gondolom akkor épp beteg voltál vagy valami és azért nem érzed a meglehetősen erős negatív szimbolikát.
2016. márc. 8. 16:43
 26/32 anonim ***** válasza:
ezt majd töcskölés közben kérdezd a nődtől..
2016. márc. 8. 16:58
 27/32 anonim ***** válasza:

Mondom én, tisztára mint mikor a melegeket szapulják. =D

Így a legkönnyebb valamit támadni, az apró, agyatlan szélsőségeket kivetítve a nagy tömegre. Gratulálok jár a keksz! Menj mond meg a csajodnak, meg anyádnak, hogy azért nem kapnak egy-egy szál virágot, meg fejenként két puszit, mert te így tiltakozol a wc-k napja ellen.

2016. márc. 8. 17:11
 28/32 anonim ***** válasza:
31%

Nem is értem minek magyarázkodok idegeneknek, talán itt ölt testet az, hogy mennyire imádom kioktatni a tudatlan parasztokat. Ez az én keresztem...

Hogy anyámnak mi a véleménye erről azt nem tudom, tekintve hogy 14 éve elhunyt, a barátnőim meg egész eddig nem vették zokon, hogy nem köszöntöttem fel őket nőnapon, a karácsony, a név- és születésnapok úgyis meg voltak tartva. A munkatársaimat felköszöntöm egyenként a születésnapjukon, szóval akkor minek kivételezzek egyesekkel csak azért, mert az utolsó pár kromoszómájuk XX? A női ismerőseimet amúgy is felköszöntöm húsvétkor, amikor fogom magam, hozzáteszem józanul, viszek 3-4 különböző parfümöt, aztán az engedélyükkel fújok kettőt az általuk választott illattal rájuk és kész, sose tirpák módjára csinálom, jól beb*szva egy vödör hideg vízzel. Ezen szokás szerintem bőségesen elég arra, hogy a nőiességükben megtiszteljük őket, az más kérdés, hogy a ti értelmi színvonalatokon álló ostoba ősbunkók ebből is cirkuszt csinálnak a szódásszifonjaikkal meg a kretén verseikkel, a magam részéről én ezzel megünneplem őket és onnantól kezdve egy évig csakis azért senkit nem ünneplek meg, mert nő. Ha lenne anyám, vagy ha már itt tartunk nagyanyáim, akkor anyák napján is megajándékoznám őket valamivel, mivel azonban ilyen hozzátartozóim nincsenek, így ezt kihagyom. A nőnap, mint ünnep amúgy is egész máshol gyökeredzik, felteszem halvány fingotok sincs róla egyáltalán miért létezik, ha esetleg fel szeretnétek tornázni a két számjegyű IQ hányadosotokat kicsit, akkor olvassatok utána és rájöttök, hogy napjainkban ezt megünnepelni kb. annyira releváns, mint homokot hordani a sivatagba.

A továbbiakban leszarom a személyeskedéseiteket, már így is többet foglalkoztam a parasztokkal, mint amennyit szerettem volna, mondjuk tudom, hogy egyetlen nyüves szót se fogtatok fel az egészből, mondjuk a ti szellemi színvonalatokon már az is csoda, hogy egyáltalán olvasni tudtok, de a teljesség kedvéért azért leírtam mindezt. További jó kapálást!

2016. márc. 8. 18:59
 29/32 anonim ***** válasza:

A nőnap egy kommunista "ünnep".

Se nőnapot, se Sztálin születésnapját, se a nagy október cucilista forradalmat, se a felszabadításnak titulált megszállást nem ünneplem.

Aki akarja, ünnepelje, de akkor már el ne feledkezzen sztálin atyuskáról.

2016. márc. 8. 19:09
 30/32 anonim ***** válasza:
Amerika-ban most volt Men,s Day. Szoval nincsen diszkriminacio.
2016. márc. 11. 09:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!