A nőkkel miért kivételeznek ennyire nőnapon?
Én vettem ajándékot a nő kollégáimnak.
Illetve, kaptak külön céges ajándékot.
Viszont,a vezetőség közölte, hogy minden nő délben elmehet haza.
Ez viszont, szerintem komoly diszkrimináció.
A férfi munkavállalók sohasem kapnak ilyen jellegű munkaidő ajándékot.
"Ez viszont, szerintem komoly diszkrimináció."
Szerintem is őrjítően komoly diszkrimináció hogy egy nap hamarabb elmehettek a nők, ettől fog összedőlni a világ. :D
Ez jó, 15-ös.:-)
Egyébként amíg léteznek olyan munkahelyek, ahol egy nő által értelmesen, szabatosan előadott, valós problémát, eltérő véleményt hisztinek minősítenek, női főnök általi jogos lecseszést menstruációnak/klimaxnak tudják be, vállalati prezentációban a nők alacsonyabbrendűségén poénkodó viccek szerepelhetnek, addig nem az a probléma, hogy ezen az egy napon néhány órával korábban hazamehetnek, hanem az, ami az év többi munkanapján történik velük. Én nem igénylek különleges bánásmódot egy napon sem - csak egyenlőt, de azt az év minden napján, kampányszerű, tiszavirág-életű tiszteletre nincs szükségem.
Öröm látni ezt a rengeteg, intelligens embert, ahogy azon ércelődnek mennyire férfiatlan dolog az, ha egy férfi panaszkodik. Tudom, tudom, közönséges duma, de képzeljük csak el mekkora tömeghisztéria lenne egy olyan ünnepből, ahol a férfiakat a nők csak úgy minden előzmény nélkül elhalmozzák mindenféle kis jósággal, plusz még előbb haza is engednék őket, pusztán csak azért mert férfiak.
Nem tudom ki és hol él, de mifelénk a férfiaknak is vannak érzelmeik, amiket meg lehet bántani. Ha már annyira hisztisek a férfiak, akkor magyarázza már el nekem valaki, hogy miért nem picsognak amiatt, hogy a nemzetközi férfinak és a WC világnapja egyazon napon van? Ha engem kérdeztek szerintem elég megalázó dolog egy lapon említeni a férfiakat olyan tárgyakkal, amikbe az emberek konkrétan beleszarnak, szóval meglehetősen nagy önuralomra vall, hogy nem vonulnak ki emiatt férfiak tömege tüntetni. Ismételten had legyek kicsit közönséges és had tegyem fel azt a költői kérdést, hogy ugyan mekkora hiszti lenne abból, ha mondjuk a nőnap lenne egy napon a budik világnapjával? Nem kell rá válaszolni, el tudom képzelni, ahogy gondolom mindenki más is, aki okosabb egy tál tojásos nokedlinél.
De hát ez van, valóban tök vicces dolog poénkodni azon, hogy a férfiakat is meg lehet bántani, hisz köztudott, hogy ők csak agyatlan félállatok, akikbe annyi érzelem se szorult, mint egy darab uszadékfába. Hahaha, micsoda poén, férfiak panaszkodnak, hahaha, mintha lenne miért, hahaha, micsoda hisztis kisgyerek viselkedés hahaha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!