Felcsút miért fejlődik ennyire? Borsodban miért nincs ilyen falu? A miniszterelnök falujával kivételeznek?
Figyelt kérdés
2015. nov. 13. 23:25
1/10 anonim válasza:
Erre csak most kezdesz rájönni?
2/10 A kérdező kommentje:
Ma jártam arra. Meglepődtem hogy a falu kb egy nagyváros 4-5 utcája és még is mi van ott. Eddig sem féltettem a kormányt de ma rájöttem hogy igazán nincsenek rendben a dolgok ebben az országban.
2015. nov. 13. 23:32
3/10 anonim válasza:
Borsodban van már a diósgyőri stadion meg a lillafüredi kisvasút, tehát Felcsút volt lemaradva mint a borravaló :DD
4/10 anonim válasza:
Azért, mert a helyiek kilobbizták, akiből az egyik nevezetesen Magyarország miniszterelnöke. Egyébként sem hiszem, hogy csóró falu lenne, mert jó térségben van.
Borsodi falvaknak sem bevételük, sem lobbierejük.
5/10 anonim válasza:
egyébként a stadiont leszámitva nincs ott semmi extra, az meg nem a falué hanem a puskás akadémiáé
6/10 anonim válasza:
Na most gondolj bele, kijelölnéd, mondjuk Rudabányát vagy Makkoshotykát mint új kormányfalut. Elkezdenének építkezni, ami vasbetont nap közben leraknak azt éjjel elhordanák az orkok :D
7/10 Molyember válasza:
Nincs kivételezés, ilyen egy "saját lábon álló" falu. A szegény falvak meg ugyanúgy maguknak köszönhetik a szegénységüket, mint a szegény emberek.
8/10 anonim válasza:
Felcsúton sincs különösebben semmi. Egy kihalt falu az isten háta mögött. Azért van ott egy nagy üres stadion meg üres kisvasút, mert a szemét miniszterelnökünk onnan valósi és erre szórta el az adófizetők pénzért. Ennyi. Ezeket leszámítva egy borsodi falu is pont olyan kb mint az, sok a cigány felcsúton is, maga Orbán is egy fél-roma.
9/10 anonim válasza:
Orbán azt mondta, minél jobban ellenzik a Felcsúti kisvasút építését, annál tovább csináltatja Orbán!
Tehát...
Ha első alkalommal elleneznénk az építését, akkor Bicskéig épül, ha továbbra is ellenezzük, akkor LOVASBERÉNYIG építteti a Diktátor a kisvasutat!
10/10 anonim válasza:
"Borsodban van már a diósgyőri stadion meg a lillafüredi kisvasút, tehát Felcsút volt lemaradva mint a borravaló :DD"
B'szki, Diósgyőrt nem kellett volna emlegetned, mert a végén még eszébe jut Orbánnak, hogy vár sincs még Felcsúton :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!