Biszexuális férfi vagyok, elképzelhető, hogy emiatt nem vesznek fel sehova dolgozni?
Figyelt kérdés
Indoklás nélkül utasitanak el már a sokadik állásinterjú után, az állás betöltéséhez a végzettségem simán megvan, haverjaim szerint rám van irva, hogy bi vagyok, lehetséges-e hogy emiatt nem alkalmaznak sehol? Láttam egy amerikai filmet erről, hogy valakit ilyesmi miatt rúgtak ki egy melóhelyről.2016. febr. 17. 19:42
11/12 anonim válasza:
Sok sikertelen ember hivatkozik "diszkriminációra". Egyszerűbb, mint belátni, hogy nem vagyunk elég jók.
Érdekes kérdés ez a "diszkrimináció" is. Létezik egyáltalán? Hmm... picit olyan ez, mint a rasszizmus. Vagy az ufók. Vagy Columbo felesége. Divatos beszélni róla, ez tény. Sikk. Nagy a füst, láng meg sehol.
12/12 anonim válasza:
Az viszont tényleg jó ötlet, hogy a Facebookodat rakd rendbe, mert az első dolog, amit megnéz a leendő főnököd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!