Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Biszexuális férfi vagyok,...

Biszexuális férfi vagyok, elképzelhető, hogy emiatt nem vesznek fel sehova dolgozni?

Figyelt kérdés
Indoklás nélkül utasitanak el már a sokadik állásinterjú után, az állás betöltéséhez a végzettségem simán megvan, haverjaim szerint rám van irva, hogy bi vagyok, lehetséges-e hogy emiatt nem alkalmaznak sehol? Láttam egy amerikai filmet erről, hogy valakit ilyesmi miatt rúgtak ki egy melóhelyről.

2016. febr. 17. 19:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%

Hát, ha nem kezdesz el affektálni az állásinterjún és nem tangabugyiba vagy rózsaszín miniszoknyába mész el, akkor biztos, hogy felvesznek.

Bizonyos munkahelyeken elvárt, egyfajta kinézet.

2016. febr. 17. 19:51
 2/12 anonim ***** válasza:
89%
Nem. Az is lehet, hogy csak azért, mert hülye vagy.
2016. febr. 17. 19:58
 3/12 anonim ***** válasza:
Akkor álcázd magad, győzd meg, hogy te vagy az ő emberük. Ja meg amúgy sokmindenkinek nincs munkája. Hallottam valami olyanról, hogy egy kéményseprő-állásra talán 700-an jelentkeztek egyszer. Szóval lehet, hogy volt, akit jobbnak találtak, vagy pl kettő között alig tudtak dönteni, s akkor ráböktek egyre. Amúgy hát öltözködés, beszédstílus tényleg, meg nem is csak, ahogyan kiejted a szavakat, hanem lehet, hogy a tartalmuk, a megfogalmazásmódod, szóhasználatod sem jött be nekik, vagy egyszerűen nem vagy szerencsés. Ettől amúgy ne keseredjél el, mert tényleg csak annyi mindenkit tudnak fölvenni melóra, ahány helyük van ott, meg ahány emberre szükségük van; és lehet hogy pl egyik csak épp egy hajszállal volt szimpatikusabb, mint mondjuk te, de van még tényleg veled együtt nagyonsok más is, akit nem vettek fel. Szóval lehetséges, hogy nem ezért, de ne add fel, mindenképpen fogsz találni valamit, csak higgyél, bízz magadban, és érezd magad méltónak rá. Ügyi leszel, hajrá!! ;)
2016. febr. 17. 20:01
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi alapján van "rád írva"? Öltözködés?
2016. febr. 17. 20:04
 5/12 A kérdező kommentje:

"Mi alapján van "rád írva"? Öltözködés?"

Öltözködésem abszolút átlagos, semmi olyat nem hordok. Nem az alapján jönnek rá mások erre, ez biztos, de tőlem se tudhatják, mert nyilván nem teregetem ki...

2016. febr. 17. 20:07
 6/12 A kérdező kommentje:
Térjünk vissza az eredeti kérdéshez. Ilyen lehetséges elutasitási ok lehet, akkor is, ha ezt nyiltan nem mutatom ki, nem flörtölök senkivel, nem járok felvonulásra stb.?
2016. febr. 17. 20:10
 7/12 anonim ***** válasza:
Hát,ha már megfordult a fejedben, akkor gondolom,igen, van ilyen is, mármint létezhet ez/ilyen eshetőség is.
2016. febr. 17. 20:25
 8/12 anonim ***** válasza:
52%

Emiatt elvileg nem utasíthatnának el, de a való élet azért más.

Vigasztaljon, hogy akadnak helyet ahol te élvezel helyzeti előnyt a heterókkal szemben.

2016. febr. 17. 20:43
 9/12 EagleHUN ***** válasza:

Ha sem ruházatodon, sem beszédeden, sem viselkedéseden nem látszik akkor esetleg közösségi oldalaid nézik meg és jönnek rá a dologra!

Egyébként azt soha senki nem fogja megindokolni neked hogy miért nem vett föl. Legföljebb ha nagyon erőszakoskodsz érte, akkor ad egy sablon szöveget hogy talált egy alkalmasabb jelöltet.

Arról meg abszolút ne is álmodj hogy bíróságra viszed a dolgot, gyakorlatilag egy bizonyíthatatlan (diszkrimináció) miatt, hogy miért nem vettek föl.

2016. febr. 17. 21:02
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is kár ezen rágnod magad. Engem hetero létemre fél évig nem vettek fel sehova. Ha valóban nem meleg-parádés szerkóban jársz és nincs az a nyafi stílusod tuti nem emiatt nem vettek fel.
2016. febr. 17. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!