Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Milyen ervek szolnak az...

Milyen ervek szolnak az ellen, hogy a nyilvanos helyen betiltsak a csokolozast?

Figyelt kérdés

2016. febr. 11. 16:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
78%

A csókolózás gusztustalan? Akkor te gondolom nem szoktál, ha már ennyire undorodsz tőle. Mert ha gusztustalan nyilvános helyen, akkor gusztustalan otthon is, elvégre ugyanazt csinálod.

A gyerekek sem állnak meg a fejlődésben, ha meglátnak egy csókolózó párt. A gyerek sem retardált, legalábbis alapesetben.

Az utcán vizelés pedig hogy jön ide? Az teljesen más kérdés, más témakör.

2016. febr. 11. 17:48
 12/23 anonim ***** válasza:
68%

"De az érvrendszer itt is hasonló lehet pl. a gyerek ezt látja, akkor lelkileg sérül és teljesen jogosan, hiszen miért dugdossa le a bácsi meg a néni egymás nyelvét a másik torkáig?

Meg úgy általában véve gusztustalan, ha a csókolózás elfogadott, akkor mi lesz a következő? Hogyha rádjön a vizelhetnék, akkor elintézed bárki előtt vagy mi? "

Nem hinném,hogy a gyerek attól sérül,hogy csókolózó vagy vizelő embereket lát.

Szerintem az nonszensz,hogy fizetni kell azért,hogy valahol pisilhess,mert az utcán nem lehet:D

Teljesen természetes dolog!

Persze nyilván nem az út közepén gondolom,de egy eldugottabb kis utcában,ha valakire rájön a pisilés,miért ne pisilhetne?

2016. febr. 11. 17:50
 13/23 anonim ***** válasza:
90%
Na, ezt már szeretem. Tilcsukbe! Monnyonle! Éljen Hruscsov, éljen Rákosi!444!
2016. febr. 11. 18:32
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

# 12

Az ürítés higiéniai szempontból lényeges, de a csókolózás miatt kiakadni elég prűd dolog.

2016. febr. 11. 18:56
 15/23 A kérdező kommentje:
Ezert kertem segitseget a kerdessel kapcsolatban, mert nekem ez iskolai feladat, ahol fel oraig 4 ember vitazik a megadott kerdesrol egy megadott struktura szerint idegennyelven. Es nekem az a pozicio jutott h tamogatnom es alatamasztanom kellene azt, hogy be kellene tiltaniuk kozhelyeken a csokolozast. Es ehez kell erveket talalnom.
2016. febr. 11. 19:08
 16/23 anonim ***** válasza:
A szokás hatalma.
2016. febr. 11. 19:42
 17/23 anonim ***** válasza:

Akkor érvelj úgy mint ő:

https://www.youtube.com/watch?v=xJWbszxHANE

2016. febr. 11. 19:49
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát jól kib_sztak veled mit ne mondjak. ="D Legyél kreatív és kamuzzál, nem sok értelmes érv lehet.
2016. febr. 11. 20:03
 19/23 anonim ***** válasza:
43%

"Az ürítés higiéniai szempontból lényeges, de a csókolózás miatt kiakadni elég prűd dolog."

Nem,az ürítés nem csak higiéniai szempontból fontos,hanem szükségszerű,létszükséglet!

Nem azt mondom,hogy mindenki vizeljen az úton,de igen is,ha valakinek nagyon kell,akkor már nehogy megbüntessék azért,mert "nem bírta tovább".

Szerintem senki sem jókedvéből teszi.

A "nagy dolog" és a "kis dolog" abban különbözik,hogy ha pisilned kell,azt folytonosan érzed.Így ha nem üríted ki,akkor feszül a hólyag.

Amúgy meg nem egy helyre vizelne mindenki.

Ha a természetben vagy,túrázol,akkor is megállsz egy bokornál,és vélhetően elég kicsi arra az esély,hogy más is ott áll meg.Tehát nem lesz pisiszag.

A legtöbb helyen viszont fogyasztanod kell,ha használni akarod a mosdót.Na,és pénzt kérnek ilyesmiért,ami a legundorítóbb dolog,amit kitaláltak.

Sajnálom nekem ez a véleményem erről.

2016. febr. 11. 20:13
 20/23 anonim ***** válasza:

# 19

Nehogy már azt mondd, hogy nem vagy képes alkalmazkodni ehhez. Én vedelem a kólát, napi 2 litert megiszok (tisztában vagyok vele hogy nem egészséges), szóval gyakran wczek, és mégse okoz gondot alkalmazkodni ehhez az igenis higiéniailag szükséges normához.

Ha nem megy, akkor menj el orvoshoz vizsgálatra, mert problémák vannak a hólyagoddal.

2016. febr. 11. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!