Milyen ervek szolnak az ellen, hogy a nyilvanos helyen betiltsak a csokolozast?
Inkább tiltanák már be végre teljesen a dohányzást!
De ellenőrizzék is és büntessék is a szabályszegőket, ne csak kamutörvényeket hozzanak amit még az ellenőrök sem tartanak be, nemhogy ellenőriznének vagy büntetnének is...
Ha mellette akarsz érvelni, akkor onnan indulj ki hogy ez magánügy, nem tartozik a többiekre, idegesítő mások cuppogása, vagy ilyesmi.
Bár kérdés hogy szinte megdugják egymást, vagy csak adnak egy szájrapuszikát.
Én nem akarok olyan prűd országban élni,ahol még ez is tilos.
Most komolyan kit zavar ez?
Annak szexuálpszichológusnál van a helye,akit zavarnak a különbözős vagy azonos nemű emberek csókolózása vagy kézfogása.
Engem az sem zavarna,ha az utcán du-gnának,nekik lenne kényelmetlen,nem nekem:D
Jelenleg semmi hatékony. Sem ellene, sem mellette. Minthogy milliónyi olyan dolog akad, ami alapjaiban és érzékenyen érint embereket, embercsoportokat.Ezért ez a problémakör erősen hátul van a rangsorban.
Mondhatnám, néhány, érdemesebb időtöltést nem találó ember problémája.
Amellett?
Az, hogy rohadtul nem tartozik senkire sem.
De tényleg kérdés, hogy utcai zabáról, vagy egy "rövidről" van szó, bár szerintem egyik sem tartozik senkire.
Érdekes és meglepően jó és időszerű kérdést hoztál fel én régóta próbálom elfogadtatni, hogy a homoszexuálisokal szembeni előítéletek teljesen értelmetlenek, mert mind igaz a heterokra is, ha két meleg van egymás szájába attól az még ugyanúgy nem lez család mintha két heteró, és szerintem egyformán gusztustalan mind a kettő.
De az érvrendszer itt is hasonló lehet pl. a gyerek ezt látja, akkor lelkileg sérül és teljesen jogosan, hiszen miért dugdossa le a bácsi meg a néni egymás nyelvét a másik torkáig?
Meg úgy általában véve gusztustalan, ha a csókolózás elfogadott, akkor mi lesz a következő? Hogyha rádjön a vizelhetnék, akkor elintézed bárki előtt vagy mi?
Egyébként a remény hal meg utoljára most szerencsére tömegével jönnek Európába az arab fiatalok, akik közül sokan őrzik még az iszlám hagyományokat, márpedig a legtöbb iszlám országban tilos a csókolózás, szóval van remény, hogy előbb-utóbb itt is betiltják, ha többségbe kerülnek a muszlimok, amire szerencsére jó esély van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!