Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Önéletrajzban mi a fenének...

Önéletrajzban mi a fenének kell megadni fényképet?

Figyelt kérdés

Most találtam rá erre az oldalra abból a célból, hogy egyetem mellett vállaljak valami diákmunkát és amikor elolvastam, kinyílt a bicska a zsebemben. Eddig abban a tudatban voltam, hogy nem kell képet megadni az önéletrajzokban.

[link]

Engem nem érint mert nem vagyok csúnya, de az milyen dolog már, hogy a nyugati fejlett országokban teljesen érthetően ignorálják a fényképes cv-ket itthon meg ebben a csöves, korrupt, uram-bátyám rendszeren alapuló felszínes szemétdombon egy diákmunkához is meg kell adni. Tiszta röhej, hogy Európa közepén élünk és ilyen alacsony szinten is tapasztalható a személyiségi jogok semmibe vétele. Vagy én vagyok egy ostoba naiv ember, hogy a jelenlegi körülmények között ezen fel tudom húzni magamat?

2016. jan. 26. 17:45
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Atya isten! Ez már beteges!
2016. jan. 28. 07:58
 22/22 anonim ***** válasza:

Meglepődnél mennyi következtetést le lehet vonni a jelöltről: ruha, smink, póz, arckifejezés stb.

Felszínes világban élünk, eleve vannak olyan pozíciók, ahova "kifizetődőbb", ha nem egy gyerekképű, pattanásos embert teszel, már elnézést, ha valaki érintett.

Nekem van egy olyan elméletem is (eddig beigazolódott), hogy azonos eséllyel induló emberek közül inkább a jobban kinézőt veszik fel (kivéve sokszor ha nő a főnök és bejátszik a féltékenység). Mi poénkodni szoktunk, mert nálunk az összes női kolléga átlagon felüli kinézettel rendelkezik, annak ellenére, hogy a főnök is nő.

2016. jan. 29. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!