Mire számíthat az az ember, aki "bekattant" állapotban - egyértelműen pszichiátriai probléma miatt - 8 napon belül/ill. túl gyógyuló sérülést okoz?
"És szerinted felelősségre vonható az orvos/orvosok? Van értelme? Csóró vagyok természetesen, de piszkosul nagy az igazságérzetem..."
Jó orvost kell keresni, aki felírja a gyógyszereket. A beteg gyógyulásával kell foglalkozni, nem a "felelősségrevonással".
13:09
Köszönöm. A családnak - mint kiderült - van egy nagyon jó ügyvéd barátja, tőle fogunk tanácsot kérni, amit már biztos tudunk, hogy szerencsére 8 napon belüli a sérülés, de néni feljelenti :( (Én is feljelenteném a szomszédot valszínűleg, ha ilyet tenne, megértem.)
Azt beszéltük, hogy nem is biztos, hogy jó, ha az elmeállapottal kell takarózni. Mivel nem volt büntetve nem biztos, hogy jobb neki. Jajj, édes Istenem, sose gondoltam volna, hogy ilyenen kell matekozni majd egyszer, de hát ő tényleg egy nagyon jó lelkű ember, de ez tényleg olyan volt, mint akit megszállt a gonosz, vagymi. Most teljesen jól volt már a kórházban, mindenre emlékezett, azt mondta, hogy megkönnyebbült, akkora volt benne a feszültség... (Sok egyéb más probléma miatt is volt feszült, meg hát a közeledő választások miatt is az volt...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!