Ha nem fogadtam el, hogy az 'adataimnak megfelelő adatokat közöltem' akkor felelősségre vonhatnak?
regisztráltam egy oldalra, de szerintem túlságos sok adatot akartak tudni (többek között a gondviselőm nevét, számát, lakcímét) a végén csak annyit X-eltem be, hogy felhasználhatják az adatokat, de hogy a valóságnak megfelelnek azt nem.. A regisztráció viszont így is létrejött. Ezért felelősségre vonhatnak?
előre is köszi!
ha megszüntetem a profilom (végleges törlés)
akkor is Büntetőjogi/polgári jogi felelősségre vonhatnak?
Én tényleg azt feltételeztem, hogy ez is egy kamu oldal, mert egyébként ingyenes és ami ingyenes és nyújt valamit, én arra gyanakszok. (egyébként szolgáltatást nyújtó intézmény...ingyenesen)
NEM vonhatnak felelősségre!
Bárkinek jogod van annyi adatot megadnod, amennyit te jónak látsz és ez alól még a bíróság, a rendőrség sem kivétel. Utóbbi esetben csak az a fontos, hogy amit megadsz, az valós legyen, mert ha nem az, akkor félrevezeted a hatóságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!