Az új lakás/ház áfáról a lenti linken leírtak alapján a kivitelező kapja az áfa kedvezményt ha nem tudok megállapodni vele ha bruttó összegről szólt tavaly a szerződés? Van aki szerencsés lesz van aki nem? Mi igaz ebből?
Figyelt kérdés
Ez több sebből vérzik mi van ha szerkezetkészre épít valaki és külön akarja befejeztetni, vagy van olyan szerkezet pl lépcső amit külső vállalkozóval végeztet. Az is a ház része.
Mert ha jól értem olyan nincs hogy a vállalkozó 5% os áfát fizettet és én is visszaigényelhetek, illetve hogy 27%-os áfát állít csak ki és én igénylem vissza.
2016. jan. 12. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!