Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A kérdésem a következő....

A kérdésem a következő. Előfizetéssel vettem a Telekomtól egy mobilt, amin túladtam egy Sufni GSM-ben. A tag tudta miről van szó, írtunk adásvételit stb. Kifüggetlenítette, majd tovább adta. HA netán Letiltják, akkor kit vesznek elő? Őt, vagy engem?

Figyelt kérdés

2016. jan. 3. 09:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Az a kérdés miért tiltanák le?

Ha miattad, akkor te leszel a hunyó. ha másért, akkor meg nem.

2016. jan. 3. 09:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Természetesen téged. A kereskedőt miért érdekelné? Ő simán letagadja hogy tudott erről és ha nincs a kezedben legalább egy hangfelvétel hogy márpedig te szóltál akkor már meg is úszta. Ha pedig van a te felelősséged akkor sem kevesebb épp csak őt is magaddal rántod.
2016. jan. 3. 10:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Telemom rajtad fogja behantani, vagy mire gondolsz
2016. jan. 3. 11:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Te most azt képzeled, hogy ha túladtál a készüléken, akkor te már légüres térbe kerültél, függetlenül a telefontól, a szolgáltatótól?

És milyen ostobaság az, hogy "HA netán Letiltják"? Akkor fogják tiltani, mikor abbahagyod a fizetést a szolgáltató felé. Aztán rövidesen jelentkezik itt egy szerencsétlen kérdező, hogy miért nem csatlakozik a készüléke :)

2016. jan. 3. 11:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Jó.Szóval Ő Kifüggetlenített egy Előfizetéses telefont.Elkérte a számláját garancia jegyet.Ergó rajta van hogy Előfizetéses,így nem igazán tudja letagadni hogy nem tudott róla.
2016. jan. 4. 06:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!