Hoznak-e itéletett egy tárgyaláson?
figy ha nincs 1 szál bizonyíték se arra, akkor én eleve azt nem értem h az ügyészség mégis mi a frász alapján emelt vádat abban? hát vmi csak volt amiért úgy gondolták h létezik az a bcs ... nem?
ha meg nem, akkor szépen hívd fel a figyelmet a tárgyaláson h óriási tévedések vannak itt ugyanis nincs 1 szál bizonyíték se ellened. tudom nehéz harc, na meg manapság kb minden egyes üggyel a Kúriáig kell menni ha tényleges (valós vagy legalább ahhoz közeli) ítéletet akarsz, mert az alsóbb bíróságok eljárása és ismerete teljes agyrém, de azért természetesen be ne ismerd amire nincs bizonyíték, ez egyértelmű!!
jójójó de várj, remélem az a bizonyítékod azért kellően kikezdhetetlen ... tudod hogy megy ez, arra hozok én is holnap 10 tanút, amire akarok ... szóval vigyázz ezzel, mert ha van csak 1-2 tanú aki ellened vall, az bizony ugyan olyan bizonyíték!
Viszont ne aggódj, olyan nincs, h visszateszik nyomozati szakba, én inkább azt tartom vszínűnek h hoznak egy igazán balfaxx ítéletet (a magyar bíróságokon sajnos ez túlnyomórészt jellemző), amit aztán még évekig fellebbezgethetsz, egyebek, mire netán-netán az igazság közelébe jutsz.
De figyelj, hát ott a vádirat a kezedben! akkor ülj le és szépen vesézd ki mondatról mondatra, amit állítanak benne és nem igaz és tudod is bizonyítani! szépen írd le egy beadványban és add be a bíróságra! egyrészt jó az ha írásban is ott van és nem csak a tárgyaláson hallja a bíró, másrészt legalább nyoma van, ha netán olyan ügy lenne, amit finoman szólva el akarnak sikálni. (feltétlen bizonyíthatóan add be, azaz két példány, és az egyikre kérsz egy eredeti átvételi pecsétet! eredeti bizonyítékot pedig ki ne adj a kezedből, csakis másolatot, mert aztán még el talál tűnni ... bár nem tudom, milyen ügytípusról van szó, kinek milyen érdeke fűződik hozzá, tehát így ennyiből nehéz vmit mondani)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!