Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hoznak-e itéletett egy tárgyal...

Hoznak-e itéletett egy tárgyaláson?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy ha a több vádat tagadok hogy nem követem el bizonyiték nincs arra amit tagadok amire van azt visszont el ismerem.

2015. dec. 6. 02:11
 1/8 anonim ***** válasza:
hát ha semmi bizonyíték nincs arra amit elkövettél, akkor nyilván nem lehet ítélet úgy, de azért azt tudni kell, h nálunk a bíróságok szinte 100%-ban tartják magukat az ügyészi vádhoz. nagyon ritka, hogy attól eltérnének, kivéve az egyes eseteket, ahol van egyéb befolyásoló tényező vagy felsőbb utasítás. de mezei ember esetében a vád maga az ítélet is egyben tulképpen.
2015. dec. 6. 11:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Itt arról van szó hogy lesz több vádpont van amit elkövetem el is ismerem bizonyitható is de van amit nem es nem is bizonyitható nem szeretném tovább houzni az ügyet de nem ismerhetem be azt amit nem követem el.
2015. dec. 8. 09:46
 3/8 anonim ***** válasza:

figy ha nincs 1 szál bizonyíték se arra, akkor én eleve azt nem értem h az ügyészség mégis mi a frász alapján emelt vádat abban? hát vmi csak volt amiért úgy gondolták h létezik az a bcs ... nem?

ha meg nem, akkor szépen hívd fel a figyelmet a tárgyaláson h óriási tévedések vannak itt ugyanis nincs 1 szál bizonyíték se ellened. tudom nehéz harc, na meg manapság kb minden egyes üggyel a Kúriáig kell menni ha tényleges (valós vagy legalább ahhoz közeli) ítéletet akarsz, mert az alsóbb bíróságok eljárása és ismerete teljes agyrém, de azért természetesen be ne ismerd amire nincs bizonyíték, ez egyértelmű!!

2015. dec. 8. 09:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Sértettek azt álitották de arra van bizonyiték hogy nem követhettem el.
2015. dec. 8. 11:51
 5/8 A kérdező kommentje:
De az semm lenne jó ha vissza tennék nyomozatba mert akkor tovább huzódna . Bizonyitani tudom hogy több vádpontott nem követem el . Csak azt álítják . Nem nagy ügy csak zaklatás vétsége rágalmazás . Én attól tartok hogy ha felhivom.a figyelmet akkor vissza teszik es tovább huzódik
2015. dec. 8. 11:58
 6/8 anonim ***** válasza:

jójójó de várj, remélem az a bizonyítékod azért kellően kikezdhetetlen ... tudod hogy megy ez, arra hozok én is holnap 10 tanút, amire akarok ... szóval vigyázz ezzel, mert ha van csak 1-2 tanú aki ellened vall, az bizony ugyan olyan bizonyíték!

Viszont ne aggódj, olyan nincs, h visszateszik nyomozati szakba, én inkább azt tartom vszínűnek h hoznak egy igazán balfaxx ítéletet (a magyar bíróságokon sajnos ez túlnyomórészt jellemző), amit aztán még évekig fellebbezgethetsz, egyebek, mire netán-netán az igazság közelébe jutsz.

De figyelj, hát ott a vádirat a kezedben! akkor ülj le és szépen vesézd ki mondatról mondatra, amit állítanak benne és nem igaz és tudod is bizonyítani! szépen írd le egy beadványban és add be a bíróságra! egyrészt jó az ha írásban is ott van és nem csak a tárgyaláson hallja a bíró, másrészt legalább nyoma van, ha netán olyan ügy lenne, amit finoman szólva el akarnak sikálni. (feltétlen bizonyíthatóan add be, azaz két példány, és az egyikre kérsz egy eredeti átvételi pecsétet! eredeti bizonyítékot pedig ki ne adj a kezedből, csakis másolatot, mert aztán még el talál tűnni ... bár nem tudom, milyen ügytípusról van szó, kinek milyen érdeke fűződik hozzá, tehát így ennyiből nehéz vmit mondani)

2015. dec. 8. 22:38
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget a tanúk mind egy család .
2015. dec. 9. 08:27
 8/8 anonim ***** válasza:
hát a z a helyzet h ilyen esetekben a kedves bíróságok elég részrehajlóak is finoman fogalmazva és annak a bizonyos családnak előbb veszik szentírásnak a szavait mint a bizonyítékodat de azért továbbra is azt javaslom, amit már leírtam, másképpen nem tudod objektíven megcádolni a valótlan vádirati állításokat!
2015. dec. 9. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!