Haverom pizzériájában szeretnék dolgozni, jelenleg szociális támogatást kapok, hogy lehet legálisan megoldani, hogy nála dolgozhassak?
Figyelt kérdés
Konyhai kisegítö lennék.. szeretném hivatalosan bejelentve csinálni. Mi a teendöm?2015. nov. 11. 19:02
2/4 A kérdező kommentje:
èrtem én.. de hogyan? Bebattyogok a munkaügyibe és bejelentem hogy itt és itt dolgozok.. vagy elörre havernek adnia kell munkaszerzödést vagy hogyan?
2015. nov. 11. 19:51
3/4 anonim válasza:
Aláírsz egy munkaszerződést.
A haverd (illetve annak a könyvelője) pedig bejelent a navhoz mint munkavállaló.
Majd pedig a haverod fizeti utánad a járulékokat és a munkabéred.
Valamint még bemész munkaügyibe és jelented, hogy 2015.11.x-től nem vagy már munkanélküli, mert az XY pizzériában dolgozol.
4/4 A kérdező kommentje:
Atom vagy, köszi szépen!
2015. nov. 16. 05:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!