Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szociális segélyezéssel...

Szociális segélyezéssel kapcsolatban volna kérdésem?

Figyelt kérdés
62% kot kaptam a rehabon rá írták a papíromra hogy nem vagyok rehabilitálható! több betegségem is van! de a napok miatt elutasítottak és azt mondták jogosult vagyok a szociális segélyre , most az önkormányzatnál meg azt mondták nem vagyok jogosult ! ha valaki ebben az ugyben tudna nekem segíteni az jó volna a teljes adatokat privátba el mondom!
2015. febr. 15. 18:28
 1/1 anonim válasza:
100%
szia! sajnos nagyon sokszor az embert nem tájékoztatják, elküldik a francba, és magának kell utánajárnia. Nekem is volt, hogy egyik helyről küldtek másikra, mást mondtak, igaz, nem ilyen ügyben, de akkor rákerestem a neten: ingyenes jogsegély, jogpont. Vannak ilyen irodák is, ha olyan helyen laksz, akár be is mehetsz és segítenek, ingyen. Ha nincs a lakhelyeden, akkor az oldalon van online is, elküldöd nekik a kérdést, és ők elküldik válaszban a rád vonatkozó jogszabályokat, amelyekre hivatkozva visszamehetsz az önkormányzathoz.
2015. febr. 23. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!