Parfüm: Mikor hoznak megszorító rendeleteket a parfümök, dezodorok ellen? Mert belélegzed és a tüdődben lerakódnak az apró szénhidrogén származékok károsan.
Ja mert a törvényhozók pont el fogják olvasni a politika kategóriában?
Mennyire logikátlan érvelés már. Másfelől miért ne olvashatnák el a szépség/divat kategóriában, pont ha egy-két véleményvezér felkapná, akkor a sokat divatmajom gondolkodás nélkül követné.
Sztem jobb ha meghagyod az átlag felhasználónak hogy eldöntse mit rak magára, mint mindent törvényekkel szabályozni, főleg szembemenni egy milliárdos illatszerbiznisz törvényi lobbistáival. Én jobban láttam a célközönséget hidd el!
Majd ha ezt a kérdést (is) meg lehet vitatni higgadtan, a cinikusok, tudatlanok, és akik csak poént látnak benne, képesek lesznek az önmegtartóztatásra, valamint, ha lesz értelmes használható alternatíva.
Azt nem tudom megmondani, a következő 100 évben jutunk-e egymáshoz közelebb gondolatokban.
Remelem soha az eletben eszebe nem jut senkinek meg erre is rendeleteket hozni. Azt nem akarod szabalyoztatni hogy hanyat finghat egy ember egy napon?
En imadom a desodorokat, parfumot hasznalok minden nap es rohadtul nem erdekel hogy ez kinek tetszik es kinek nem.
Ede, de bedezodoroztad magad! :)
Tényleg érdekes ideges hozzászólásokat is kaptam, nem nagyon értettem.
Hat pedig eleg vilagos. szerintem ilyen dolgokban mint a parfumhasznalat teljesen szemelyes jellegu eleg felhaborito lenne ha rendelet szabalyozna dolgokat.
Ha te nem hasznalsz nem kell a nyakat szagolgatnod annak aki hasznalja , mert fel meterrol mar te nem lelegzel be semmit. arrol nem is beszelve hogy max. akkor lelegzel be barmit is amikor a parfum vagy desodor eppen fujasra kerul. amikor mar a hasznaloja boren van akkor senki se lelegez be semmit ha cask nem szimatolja a masikat 5 centirol. Egyebkent en pl. ki nem allhatom a budos "termeszetes" szagu embereket akik semmifele szagtalanitot nem hasznalnak es ha elmegy az ember mellettuk akkor hanyingere lesz attol a buztol ami arad beloluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!