Mit csináljak az ún. férfi mellek ellen?
17 éves srác vagyok (nemsokára 18). Van rajtam egy kis súlyfelesleg,de nem sok, a melleken kívül nem is zavar.
Viszont olyan a mellbimbóm mint egy nőnek,hegyes,és gyakorlatilag a mellem oldalán van,és nem az elején.
Most eldöntöttem,hogy leadok pár kilót 3 napja járok futni 30-40 perceket,sok zöld teát iszom cukor nélkül,teljes kiőrlésű kenyeret eszem,illetve gabonapelyhet,zabpelyhet zsírszegény tejjel,illetve natúr joghurttal. Az üdítőt is letettem,csak csapvizet iszom a zöld teán kívül. Sajnos az édessel vannak gondjaim,mivel itthon mindig van sütemény,és sajnos előfordul,hogy hozzányúlok. :( (igaz,hogy nyírfacukorral készült)
Tudom ezen kívül hormonális dolgok is állhatnak emögött,ezért teszem hozzá,hogy szűz vagyok,viszont naponta 2x esetleg 3x önkielégítek.
Tippek,tanácsok?
17F
A futás segít? Ehhez annyit tennék még hozzá,hogyha pl hideg vízből kijövök,akkor ugye megkeményedik a bimbóm,és mivel alapból jó alkatom van,széles váll stb. Egy az egyben izomnak látszik:D Ha meg ingben vagyok,nemegyszer kérdeztek rá,hogy mióta kondizok...
Szóval csak a súlyzó,vagy a futás is segít?
És olyan ételek,italok amik serkentik a tesztoszteront?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!