Ezt tényleg megteheti?
"én 34 éves diplomás nő vagyok"
És ez kit érdekel?
Jó, ha már itt tartunk, hogy ki kicsoda: én épp tanulok rendőrnek.
De nézzük a dolgot az én szemszögemből: a kérdező felhívja a rendőrséget, hogy ez történt, szólnak nekem, és kimegyek a helyszínre. Elkérem az iratait, köztük a lakcímkártyát, amin az a lakcím van, és rádión ezt a központban is megerősítík. Innentől én magasról teszek arra a törvény akármire amit valaki itt bemásolt, és megteszem a szükséges lépéseket.
Nagyon halkan megjegyzem, hogy egy kiérkező járőrnek nemis feltétlen kell tudnia az ilyen törvényről, mivel csak a btk.-t kell kívűlről fújnunk.
Konklúzió: nyugodtan hívj rendőrt :)
Elegant Man!
Tudom, hogy nem szabad kérdést a válaszokban feltenni. Bocsi! De érdekelne egy ilyen helyzet megoldása.
Ingatlan vásárlás után az eladók egyik tagja nem jelentkezett ki (válás után értékesítették, volt nem kevés probléma) ilyenkor mit lehet tenni. Nem jött vissza az illető (de jöhetett volna) a hulladékszállítás átírásánál derült ki.
Köszi a választ.
Ez nem pont az én hatásköröm, de elvileg ha igazolod, hogy megvetted, Tiéd a ház, akkor a régi tulajdonost simán ki tudod jelenteni.
Na mondjuk ehhez ne hívj rendőrt :)
221es hát pont hogy jogilag de ;)"
a jogszabály mely részét nem sikerült megérteni ?
" ÉRVÉNYTELEN a bejelentett lakcímadat, ha a polgárnak a lakás használatára vonatkozó joga megállapodás alapján már nem áll fenn," NEM ÁLL FENN, MIVEL A TULAJDONOS VISSZAVONTA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!