Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha egy ápolót megütnek (nem...

Ha egy ápolót megütnek (nem lesz semmi baja) az milyen következményekkel jár?

Figyelt kérdés
Az illető illuminált állapotban volt, másnap bocsánatot kért. Lehet feljelentést tenni ha megrúgott? Sérülés nem történt..
2015. okt. 22. 13:29
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%
Én a helyedben tennék feljelentést. Már csak azért is, hogy érezze a törődést. Nade tényleg, ha megrugdoslak és utána elnézést kérek, akkor nem történt semmi? A részegség meg miért mentesítené a tettei következménye alól?
2015. okt. 22. 17:58
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

"És mi lehet a következmény?"

Semmi, ápolót nem tilos megütni.

2015. okt. 22. 20:33
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

"Kulonben is ha most bocsanatkeres utan a hata mogott feljelented, akkor eleg nagy p#raszt vagy."

Nem paraszt, mert a parasztok becsületes emberek. Paraszt én vagyok, a kérdező egy spion.

2015. okt. 22. 20:35
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

"Én kapok kártérítést vagy mi történik, mit profitálok belőle ha feljelentem?"

Mekkora károd keletkezett pici Tündérbogárka?

2015. okt. 22. 20:37
 15/18 A kérdező kommentje:
Semmi károm...
2015. okt. 22. 20:51
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
#3 senki nem mondta te pö.cs hogy akkor mindent lehet, csak ha semmi komoly nem történt, akkor miért kell herdálni az adófizetők pénzét meg a hatóság, bíróság energiáját. Ne legyél már agyatlan, orrod hegyéig se látó.
2015. okt. 23. 19:45
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha nincs valamiféle retorzió legközelebb még egyszer megcsinálja, és még én nem látok az orrom hegyénél tovább.
2015. okt. 24. 00:07
 18/18 anonim válasza:
Van ,ahol az öltözőben már egymást is megtámadják, én tapasztaltam ilyet -kórházi személyzet tagjai.
2015. nov. 16. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!