Munkahelyi baleset, ha szokásos utamon hazafelé baleset ér?
A munkavédelmi tájékosztatón, azt monta az öltönyös, hogy az a munkahelyi baleset, amikor szokásos útvonaladon hazafelé vagy a melóba menet baleset ér. Belédkötnek, megvernek vagy jármű sérülést csinál rajtad. Ezt beszélték
Namostan ma hazafelé, betértem szokás szerint a kocsmába. Nekem oda vezet az utam, minden nap. Kell az erősítő az élethez a közmunkát meg az asszonyt másképp nem lehet elviselni. Szóval történt egy kis baleset hazafelé. A kocsmában összekülönböztem Bélával, aki kifelé menet megütött engemet. Elestem és bevertem a fejemet. Ez munkahelyi baleset ?
"Ez munkahelyi baleset ?"
Nem, ez kamu kérdés.
Nem üzemi balesetről van szó, hisz az a munkahelyen történik, hanem a munkahelyi balesetről van szó, ami a munkahelyen kívűl abba vagy onnan történik.
Mi az, hogy nem indokolt megállni a kocsmába? :D
A patikai út sem indokolt, mégis sokan vesznek ott valamit megfázás ellen, meg kaját a CBA-ba. Namost nekem a szesz is megfázás ellen tisztítsa a torkom, akkor ?
Nekem indokolt idegnyugtató, antidepresszáns & hurutoldó, mellegsleg a vörösbórban sok van is van. Mit mond ilyenkor a jog?
a vörösbór az valami új nyugtatószer? volt a bróm
Persze, hogy mh-i baleset és azonnali kártérítéssel is jár, ha hosszú a kocsma - II.Béla kártalanít, s,eggberúg és elfelejted, hogy beütötted a fejedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!