Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Munkahelyi baleset, ha szokáso...

Munkahelyi baleset, ha szokásos utamon hazafelé baleset ér?

Figyelt kérdés

A munkavédelmi tájékosztatón, azt monta az öltönyös, hogy az a munkahelyi baleset, amikor szokásos útvonaladon hazafelé vagy a melóba menet baleset ér. Belédkötnek, megvernek vagy jármű sérülést csinál rajtad. Ezt beszélték

Namostan ma hazafelé, betértem szokás szerint a kocsmába. Nekem oda vezet az utam, minden nap. Kell az erősítő az élethez a közmunkát meg az asszonyt másképp nem lehet elviselni. Szóval történt egy kis baleset hazafelé. A kocsmában összekülönböztem Bélával, aki kifelé menet megütött engemet. Elestem és bevertem a fejemet. Ez munkahelyi baleset ?

2015. okt. 13. 17:57
1 2
 1/16 anonim válasza:
96%
Nem, ha megszakítod az utazást hazafelé (azaz megállsz kocsmázni :D), akkor az már nem az.
2015. okt. 13. 18:14
 2/16 anonim ***** válasza:
97%

"Ez munkahelyi baleset ?"

Nem, ez kamu kérdés.

2015. okt. 13. 18:21
 3/16 A kérdező kommentje:
Nem szakítom meg. Mindíg arra megyek és útban megejtem a kocsmát, tehát nem kitérő, csak az én utam a kocsmán át vezet, ahogy másnak a játszótéren át.
2015. okt. 13. 18:21
 4/16 M@teee válasza:
100%
Patál arc lehetsz XD jót nevettem. Amm az hogy béla levert a kocsmába nem melóhelyi baleset. Ez valami... sírok.
2015. okt. 13. 18:24
 5/16 A kérdező kommentje:
Nem troll kérdés. A lényeg az, hogy egy fedett hely vagy szolgáltató szokásos munkából hazafelé tartó útba belefér-e, mint jogi fogalomba vagy sem. és miér?
2015. okt. 13. 18:28
 6/16 Andizsuzsi ***** válasza:
Nem, és azért nem, mert nem indokolt a kocsmánál megállnod. (És tegyük hozzá, az üzemi baleset és az alkohol fogyasztás nem fér össze). Indokolt megszakírás pl., ha bemész az óvodába a gyerekért.
2015. okt. 13. 18:51
 7/16 A kérdező kommentje:

Nem üzemi balesetről van szó, hisz az a munkahelyen történik, hanem a munkahelyi balesetről van szó, ami a munkahelyen kívűl abba vagy onnan történik.

Mi az, hogy nem indokolt megállni a kocsmába? :D

A patikai út sem indokolt, mégis sokan vesznek ott valamit megfázás ellen, meg kaját a CBA-ba. Namost nekem a szesz is megfázás ellen tisztítsa a torkom, akkor ?

Nekem indokolt idegnyugtató, antidepresszáns & hurutoldó, mellegsleg a vörösbórban sok van is van. Mit mond ilyenkor a jog?

2015. okt. 13. 19:01
 8/16 anonim ***** válasza:

a vörösbór az valami új nyugtatószer? volt a bróm

Persze, hogy mh-i baleset és azonnali kártérítéssel is jár, ha hosszú a kocsma - II.Béla kártalanít, s,eggberúg és elfelejted, hogy beütötted a fejedet.

2015. okt. 13. 19:12
 9/16 A kérdező kommentje:
Ez egy komoly jogi kérdés. Kérem, nem elviccelni !
2015. okt. 13. 19:18
 10/16 Koplárovics Béci ***** válasza:
A Béla nem olyan!
2015. okt. 13. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!