Többrendbeli garázdaságért kell bíróság elé állnom. Mire számíthatok?
Sziasztok.
A kérdésem nagyon fontos, és nagyon komoly.
Én csináltam a volt barátnőm lakásában az internet kábel kötését. A lakáson bellül különböző pontokra CaT6a-s kábellel. Ez egy drága kábel fajta. Probléma az, hogy szakítottam a párommal, és rá 2-3 napra egyik éjjel ellopták a kábelezést a lakásából.(fura, hogy ott volt a laptopja, a TV-je, és az ékszerei) Emellett el lett vágva az internetkábel az utcán, és még jópár helyen az utcájukban. Az exem engem gyanúsított meg, hogy én tettem, és emiatt az utcában lévő összes megrongált ingatlan ügyében engem vettek elő. Nem tudom, mitévő legyek, és nagyon fontos lenne tanácsokat kérnem, mire számíthatok. Én magam nem követtem el, mert egy barátommal voltam aznap este, amikor az eset történt. Ő azonban külföldre távozott, és már nem jön haza, hogy tanúskodjon. Rajta kívül nincs más tanúm. Ezeket a dolgokat, amikkel vádolnak, nem én tettem! Soha senki magántulajdonában nem okoztam kárt. Segítsetek nekem kérlek.
Ha nem te voltál akkor az exed így akar bosszút állni rajtad.
Minden más lehetőségnek nagyon kicsi az esélye.
Lehet hogy nem ártana beszélni egy ügyvéddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!