Facebook feltörésheg hozzásegítésben tettestárs vagyok?
Figyelt kérdés
Udv mindenkinek! Van egy modszerem, amivel eddig az esetek 100%-ában bedőltek a barataim egy csalásnak, amivel megszereztem a facebook belepes adataikat. Ehhez egy kis kódra volt szükségem és az emberi butaságra. Ha ezt a kódot nyilvánossá teszem (útmutatoval stb) pénzért cserébe, bűntárs vagyok ha valaki ezzel töri fel más facebookjat?2015. okt. 4. 18:01
2/5 anonim válasza:
Mármint csináltál egy kamu FB oldalt (adathalász oldalt), amin ha valaki megpróbált bejelentkezni meglett a hozzáférésük. Hát, nem te találtad fel a spanyol viaszt.
Amúgy igen, büntethető vagy.
3/5 anonim válasza:
Igen, de nem fogsz szerintem böribe menni, max kapsz egy jó kis felfüggesztettet. Persze ha ezért beperelne a Facebook, akkor fizethetnél, mint a katonatiszt.
4/5 anonim válasza:
Ja amugy ide sem tanulsagos kiirni,mert ip.cim alapjan barki lenyomozhato,es ha elmultal 14eves akkor elvihetnek.#1-es vtam✋
5/5 anonim válasza:
Igen, börtönt nem kapsz, de felfüggesztetett meg egy jó kis pénz bírságot azt tuti. Hüle unokaöcsémék csinálták brahiból a fősulin, hogy a csoporttársak emailjét feltörték (még facebook nem volt). Hát volt olyan szülő aki pénzt áldozott és feljelentették a csapatot. Nem kevés pénzbírságot kaptak fejenként .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!