Szerintetek mekkora bajom lehetne ebböl?
Bánom hogy ehhez a módszerhez kell fordulnom majd de nem tudok mit tenni!
Az a helyzet, hogy 9.-es vagyok, és van egy 10.-es rosszmáju, idegesító, ellenszenves k#rva aki idegesít, folyton beszólogat, leéget a haverjaim és mások előtt, már az agyamra megy. Suliba is ideges vagyok bemenni mert tudom, hogy összefutok vele. Ezért azt gondoltam, hogy ha legközelebb beszól és olyan helyen vagyunk ahol ninncsenek kamerák, és csak ketten vagyunk akkor elkapom a nyakát,a falhoz b#szom megszorongatom kicsit és elmagyarázom neki , hogy hagyjon békén engem. komolyan nem örülök, hogy ilyet kellesz tennem de muszáj.
Mivel fiatalkorú vagy, ezért már büntethető vagy.
Ne tedd! Kultúrember nem verekszik. Terjessz el róla valamit, ami nem rágalom, de azért mégis valahogy kínos lenne neki.
Egyrészt nem az erőszak a megoldás, hagyd inkább figyelmen kívül.
Másrészt nehezen tudnád úgy összehozni, hogy tényleg tanúk nélkül legyetek, s arról se tudjon senki, hogy csak ti vagytok ott. A nyakán simán ottmarad a kezed nyoma, s neked okod is lenne bántani, DNS-t is hagysz rajta. Ha pedig komolyabb baja lesz, mert lehet olyan betegsége, amiről nem tudsz, vagy baleset történhet, akkor egy életre tönkreteszed magad.
Egyébként a kell és a kellesz nagyon nem ugyanazt jelenti. Bocs, de ezzel ki lehet hozni belőlem a nyelvtan nácit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!