Lehet ebből bajom? Levetkőztem a boltban. Üvöltöttem.
Szokásos bevásárló túrán voltunk barátnőmmel a helyi SPAR ban. Vettünk rizst, joghurtot, salátaöntetet meg burgonyát. Rajtam pont az a nadrág volt ami szinte pillekönnyű, nincsenek rajta zsebek, és egy S es fehér póló.
Biztonsági őr a kasszánál, még fizetés közben közölte, hogy jöjjek vele az irodába, blokk ellenőrzésre.
Közöltem, hogy nem megyek sehová maximum haza, erre odaállt egy másik őr is.
Mondom könyörgöm mi az Istent akarnak tőlem, megemeltem a pólómat, ott mindenki előtt letoltam a rövidnadrágot, persze jo minosegu boxer volt rajtam (kb atlagembernek olyan mintha strandon latna valakit), cipőt levettem, mondom úgyis ugyanez lenne az irodában, de itt legalább nem varrhatnak rám hazugságot.
Elengedtek nagy morogva, én még visszauvoltottem, hogy kapja be.
Amugy hetente oda jartunk, soha semmit nem loptunk, sot, tizezreket fizettunk neha.
Lehet ebbol bajom? Vagy akar fel is jelenthetnem oket h levetkoztettek mindenki elott, tanum lenne ra, meg ha nem isigy tortent.
Nem hianyzik h a mentoauto alljon be rendorrel egyik nap h en bolondultam-e meg a kozertben. Kicsit aggodom.
Hát kissé ki vagyok bukva epp epitkezunk raadasul, felkesz hazban lakunk. Tenyleg labilis vagyok, de tiszta cirkusz az eletem.
Nem hianyzik h meg a kozertben is piszkaljanak. Multkor egyebkent lejart cucc volt kint azonnal visszavittem de nem akartak visszavenni, mert nem ott vettem, stb. Nagy nehezen csak visszavettek a 3000 forintos lejart fagyasztott csirket. Lehet bosszuhadjarat volt.
Masreszt lokalis bolt, gyakran jarunk oda, nem tudom mire szamitsak legkozelebb.
Mi a fenének jársz oda ha romlott a hús meg a bizt.örök is zaklatnak? Nem igaz hogy nincs más bolt arrafelé.
Amúgy nem vagy köteles velük menni szobára, ha nem tetszik hívniuk kell a rendőrt,aki megmotozhat, igazoltathat.
Hozzatennem: gyerekkoromban sok ujonc biztonsagi orrel talalkoztam mar, akik rajtam akartak (hamisan) bizonygatni h tolvajt fogtak. Volt h vegighuztak az egesz kozerten pedig csak tejet, kenyeret vettem, kb 12 evesen. Edesanyam ki is rugatta oket. Volt h en magam lattam egy rossmannban, h becsipogtatta elottem a kaput az or egy ragoval, olyan is volt mar, hogy megvertek az irodaban, csak mert visszaszoltam. Engem mjndig megtalalnak az ilyenek.
De 24 evesen a baratnommel egyutt egy lokális boltban nem fognak megalazni.
Egyszer tenyleg megvertek.vegy OBI ban tortent.
Gyakran vasaroltam gyerekkoromban egyedul furcsa dolgokat es vekony kis szemuveges srac voltam. Konnyu celpont.
De ma mar nem ez vagyok. Regota nem volt ilyen es a torkat vagnam el annak aki meg akar alazni.
Szoval vagy 7! eve ez volt az elso eset hogy hatra akartak kisergetni.
Hozzatennem. Nagyban nyomom..... De kulfoldon es nem kiskozertekben........ Talan az oroknek lejott a figura.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!