Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lehet ebből bajom? Levetkőztem...

Lehet ebből bajom? Levetkőztem a boltban. Üvöltöttem.

Figyelt kérdés

Szokásos bevásárló túrán voltunk barátnőmmel a helyi SPAR ban. Vettünk rizst, joghurtot, salátaöntetet meg burgonyát. Rajtam pont az a nadrág volt ami szinte pillekönnyű, nincsenek rajta zsebek, és egy S es fehér póló.

Biztonsági őr a kasszánál, még fizetés közben közölte, hogy jöjjek vele az irodába, blokk ellenőrzésre.

Közöltem, hogy nem megyek sehová maximum haza, erre odaállt egy másik őr is.

Mondom könyörgöm mi az Istent akarnak tőlem, megemeltem a pólómat, ott mindenki előtt letoltam a rövidnadrágot, persze jo minosegu boxer volt rajtam (kb atlagembernek olyan mintha strandon latna valakit), cipőt levettem, mondom úgyis ugyanez lenne az irodában, de itt legalább nem varrhatnak rám hazugságot.

Elengedtek nagy morogva, én még visszauvoltottem, hogy kapja be.

Amugy hetente oda jartunk, soha semmit nem loptunk, sot, tizezreket fizettunk neha.

Lehet ebbol bajom? Vagy akar fel is jelenthetnem oket h levetkoztettek mindenki elott, tanum lenne ra, meg ha nem isigy tortent.

Nem hianyzik h a mentoauto alljon be rendorrel egyik nap h en bolondultam-e meg a kozertben. Kicsit aggodom.

2014. jún. 4. 15:29
1 2 3 4
 11/32 anonim válasza:
59%

"Szokásos bevásárló túrán voltunk barátnőmmel a helyi SPAR ban."

"Hát kissé ki vagyok bukva epp epitkezunk raadasul, felkesz hazban lakunk."

Elolvasva a kérdező monológját számomra teljesen világos milyen ember lehet...-szinte előttem van a típusa.

1. Volt már és lesz is még barátnője a mostani előtt és után úgyhogy ha esetleg a külsőségeket előtérbe is helyezi(virág...letérdelés...stb.)nem szabad komolyan venni legfeljebb elcsodálkozni rajta hogy milyen vastag a bőr a pofáján ugyanis aki az X.(ikszedik)nőnek is képes úgy hazudni mint az elsőnek(hogy te vagy a drágám a mindenem...téged szeretlek csak...stb.)annak rendkivül vastag bőr lehet a pofáján.

2. Tipikus újgazdag. Annak minden mocskos tulajdonságával egyetemben.

Azért az jóérzéssel tölt el hogy könnyű kihozni a sodrából és akkor már csak az kell hogy emberére találjon aki megmutatja neki(tettleg...)hogy hol lakik az úristen.

Féreg-típus.

Utóirat:Most hogy továbbolvastam az irományait annyiban módosítom a véleményemet hogy szegény kérdező beteg is...méghozzá nagyon.

A javítóintézetben volt sok hozzá hasonló de...nem tudom jó érzésekkel emlékeznek-e rám mert mindet nagyon csúnyán hagytam helyben. Ezzel a kérdezővel is jó lenne szemtöl-szembe kerülni...picit méregetném...felmérném...fogást keresnék...aztán 4-5 perc alatt végeznék vele kezét-lábát eltörve és az egész gyereket megalázva megverve.

Miközben verném a ruházatát alsógatyáig letépném és miután ott feküdne a földön egy szál gatyában összezúzva leköpném és otthagynám.

Görény.

2014. jún. 4. 15:56
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Izomszag van itten kérem . Kezdődhet a netkarate :D
2014. jún. 4. 16:01
 13/32 anonim ***** válasza:
:D 12 akkor mi hátradőlhetünk a fotelben
2014. jún. 4. 16:03
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
"15:56"....Azt hittem hogy a kérdező egy beteg állat, de te túlteszel rajta :D
2014. jún. 4. 16:03
 15/32 anonim ***** válasza:
Az üvöltözéssel, vetkőzéssel ugyanúgy megalázódtál, csak azt saját magad csináltad. :)
2014. jún. 4. 16:04
 16/32 A kérdező kommentje:

Kedves "goreny

be kellett kapcsolnom a bluetooth billentyuzetet h valaszolni tudjak mert ez mar egy kicsit durva.

Szoval a leiraso alapjan te vagy a beteg allat nem pedig en.

A maganeletemhez szerintem semmi kozod, masreszt ha a leirt modszered alapjan fogast keresnel rajtam talan ki talalnam nyomni a szemeidet, ezert is kerulom mindig a konfliktust ha nnincs más mód és kerulom a hozzad hasonlo embereket. kivanom sose keruljunk ossze. es azt is ajanlom, hogy figyelj azert oda.

Masreszt, igen tipikus ujgazdag vagyok, akikben az a kozos altalaban, hogy kimentik a boruket ebbol a szemetdombbol es en jol haladok.

Szoval te nem tudom hol leszel 10 ev mulva, de en biztosan a Seychelles szigeteken fogom koktelt kortyolgatva nezegetni kozelrol is a helyi Offshore cegeim anyafoldjet es ebben senki nem allithat meg. foleg nem a magadfajtak.

Minden jot.

2014. jún. 4. 16:08
 17/32 A kérdező kommentje:

bar az anyagi helzetemet nem tudom hogyan szurted le egy fel kilo krumplibol, joghurtbol, salataontetbol es hosszuszemu rizsbol bar igen tipikus, hogy ebben az orszagban csak azok gazagodnak meg akiknek hozzam hasonlo a kiallasuk es nem hagyjak magukat kizsakmanyolni.

Mert sokan palyaznak ebben az orszagban a vagyonotokra. nagyon sokan. foleg azok, akikrol azt gondolnatok, hogy titeket vednek.

2014. jún. 4. 16:10
 18/32 A kérdező kommentje:
Ja es en itt ki is nyomom ezt a szennyoldalt a tabletrol es megsutom a burgonyat, te meg frocsogj jolelmagadban. Minden jot.
2014. jún. 4. 16:12
 19/32 anonim ***** válasza:
68%

Jézi, nyugi 11-es, tiszta pszicho vagy!

Visszatérve a témára, a SPAR nagyon snassz lett. Romlott árút hagynak kint, a kasszások a vásárlók előtt üvöltve panaszkodnak egymásnak, veszekednek, a vásárlót pedig láthatóan utálja némelyik. Nem csak egyben vettem észre ezt a tendenciát. Szomorú.

2014. jún. 4. 16:14
 20/32 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem igazad volt. Sok ilyen bizt. akar bizonyitani a fönöknek, hogy milyen éber. Jol tetted. Máskor azért inkább ragaszkodj ahhoz, hogy rendör legyen jelen a motozásnál. Csak akkor mozdulj ha kihivták a rendöröket. (Ha sokszor vetödnek árnyékra a rendörök szolnak nekik, hogy álljanak le.)
2014. jún. 4. 16:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!