Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lehet ebből bajom? Levetkőztem...

Lehet ebből bajom? Levetkőztem a boltban. Üvöltöttem.

Figyelt kérdés

Szokásos bevásárló túrán voltunk barátnőmmel a helyi SPAR ban. Vettünk rizst, joghurtot, salátaöntetet meg burgonyát. Rajtam pont az a nadrág volt ami szinte pillekönnyű, nincsenek rajta zsebek, és egy S es fehér póló.

Biztonsági őr a kasszánál, még fizetés közben közölte, hogy jöjjek vele az irodába, blokk ellenőrzésre.

Közöltem, hogy nem megyek sehová maximum haza, erre odaállt egy másik őr is.

Mondom könyörgöm mi az Istent akarnak tőlem, megemeltem a pólómat, ott mindenki előtt letoltam a rövidnadrágot, persze jo minosegu boxer volt rajtam (kb atlagembernek olyan mintha strandon latna valakit), cipőt levettem, mondom úgyis ugyanez lenne az irodában, de itt legalább nem varrhatnak rám hazugságot.

Elengedtek nagy morogva, én még visszauvoltottem, hogy kapja be.

Amugy hetente oda jartunk, soha semmit nem loptunk, sot, tizezreket fizettunk neha.

Lehet ebbol bajom? Vagy akar fel is jelenthetnem oket h levetkoztettek mindenki elott, tanum lenne ra, meg ha nem isigy tortent.

Nem hianyzik h a mentoauto alljon be rendorrel egyik nap h en bolondultam-e meg a kozertben. Kicsit aggodom.

2014. jún. 4. 15:29
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Utso, en szeretem a Spart. Egy csomo olyan jo minosegu elelmiszer elerheto naluk ami mashol csak hipermarketekben v ausztriaban. Nagy a termekkinalat es kellemesek a belso tereik. Ezert szeretek ott vasarolni, mert neha neha mindig becsusszan az alapok koze 1-2 kulonleges dolog raadasul nincsenek is tularazva.

Szoval en szeretem. Romlott aru meg olykor olykor elofordulhat pl a fagyasztoszekreny aljan, nem is ez a baj. Hanem a biztonsagiak tul aktivak, engem elbol idegesit h figyel, erre o figyel fel es ebbol lesz a baj. Akkor is ha 20 ezret hagyok ott

2014. jún. 4. 16:21
 22/32 A kérdező kommentje:

Ja a baratnom is mondta h meg kellett volna varni a rendort de 1

A rosszindulatusagnak nincs hatara ezert nem csodalkoznek egy feljelentes miatt mondjuk a kapd be miatt.

2 nehogy azt hidd h a rendorokben megbizhatsz ;)

2014. jún. 4. 16:23
 23/32 A kérdező kommentje:
Marmint rendorhivasig nem fajult a dolog, de nem tudom mi indulhatott meg a hatterben
2014. jún. 4. 16:24
 24/32 anonim ***** válasza:
93%
Egyszer hozzám is odajött az egyik boltban egy biztonsági őr, hogy ellenőrezze a blokkot, de nem kellett vele elmennem sehová, csak átnézte a blokkot és ennyi, azt mondta, hogy ez a dolga.
2014. jún. 4. 16:31
 25/32 A kérdező kommentje:

Utolso, kerdeztem en is mosolyogva, h megnezi oszt ennyi lesz, kozolte, h nem, megyunk vele az irodaba.

Na ez verte ki a biztositekot, mondom nemmmegyek en vele sehova, aztan megmutattam h megis mi a fraszt akarna tolem.

2014. jún. 4. 16:35
 26/32 A kérdező kommentje:
Mikozben ez volt, a baratnom meg potyogte epp be a pin kodot, a frasznak sem hianyzik h osszekacsintsanak a kasszassal aztan egy kimaradt kifli miatt kelljen rendorsegre maszkalni.
2014. jún. 4. 16:37
 27/32 A kérdező kommentje:
Vagy mittudomen, burgonya. Lehet azt gondolta az iq huszar h a 6 szem akcios krumplival csaltunk a merlegnel....
2014. jún. 4. 16:39
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

"Masreszt, igen tipikus ujgazdag vagyok, akikben az a kozos altalaban, hogy kimentik a boruket ebbol a szemetdombbol es en jol haladok.

Szoval te nem tudom hol leszel 10 ev mulva, de en biztosan a Seychelles szigeteken fogom koktelt kortyolgatva nezegetni kozelrol is a helyi Offshore cegeim anyafoldjet es ebben senki nem allithat meg. foleg nem a magadfajtak"

XD

Kérdező, te ott rontottad el az életed, hogy élve születtél....

2014. jún. 4. 16:43
 29/32 A kérdező kommentje:
Hallod, lehet.
2014. jún. 4. 16:45
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

"De 24 evesen a baratnommel egyutt egy lokális boltban nem fognak megalazni."

Nem is kell, megalázod te saját magadat is, az épp elég.

2014. jún. 4. 16:49
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!