Mi ez a hatalmas felháborodás, csak mert horvát rendőrök átjöttek a határon?
Petike meg Zolika agymenése már tényleg kicsit durva sztem.
Most őszintén, ők hirdették ki a válsághelyzetet, na most akkor ugyan mire gondolt, talán a 40 rendőr le akarta rohanni az országot? Sztem azoknak be se villant az agyukba, hogy van náluk pisztoly, és hogy ebben lenne bármi kivetnivaló, hiszen annyira evidens, és elvégre kísérték a vonaton a bandát.
Most tényleg ekkora cirkuszt érdemes ebből csinálni vagy Maonak mindenképpen célja valamennyi szomszédjával összeveszni? Értem én h nem túl jogszerű, de egy ilyen rendkívüli helyzetben sztem nincs ebben semmi különös.
Sztetek is olyan hatalmas fegyveres támadás az ország ellen, ahogyan Petike és Zoli előadja? Sztem konédia, de azért kíváncsi vagyok ki mit gondol.
# 21/21 Időpont ma 19:49
Azért annál is bonyolultabb, mint hogy kijelentsük, hogy Horvátország fegyveres támadást indított a szuverén Magyarország ellen. 36 rendőrrel azért még minket sem fognak elfoglalni.
nana pont hogy nem! ha már azt mondod, ezzel mindenkinek tisztában kéne lennie, nos én is fegyveres ember vagyok, és pontosan azt tudom mert ezt "verték belénk" h a vasat véletlenül se tedd le sehova és minden másodpercben rajta legyen a szemed !!! nemhogy a határon a prérire dobjam ki ... komolyan nem értelek. most tök jó lett volna, jön a következő migráns csoport aztán hoppáá találnak 40 pisztolyt :)
Alapból igaz h a határon nem viszünk át ilyet, de ez annyira speckó helyzet h az ember gyors mérlegeléssel úgymond a kisebbik rosszat választja, fegyverről nem vesszük le a szemünket egy pillanatra se! Így legalább biztonságban volt, szuverenitás de vagy oda, aminek kvázi így európai térségen belül amúgy se sok értelme van, és azt se gondolhatja senki komolyan h majd a 40 horvát rendőr fogja lerohanni Maot.
40 rendőr nem támad meg?
400 sem?
4000 sem ?
Ne akard már elmismásolni a dolgot...
ANNYIRA ... hányok
Először is, csak 36 volt.Azok is a magyar rendőrök kérésére,segítésére jöttek.A határon ezért állt meg a vonat.
Nézzetek már utána jobban a dolgoknak!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!