Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi ez a hatalmas felháborodás,...

Mi ez a hatalmas felháborodás, csak mert horvát rendőrök átjöttek a határon?

Figyelt kérdés

Petike meg Zolika agymenése már tényleg kicsit durva sztem.

Most őszintén, ők hirdették ki a válsághelyzetet, na most akkor ugyan mire gondolt, talán a 40 rendőr le akarta rohanni az országot? Sztem azoknak be se villant az agyukba, hogy van náluk pisztoly, és hogy ebben lenne bármi kivetnivaló, hiszen annyira evidens, és elvégre kísérték a vonaton a bandát.

Most tényleg ekkora cirkuszt érdemes ebből csinálni vagy Maonak mindenképpen célja valamennyi szomszédjával összeveszni? Értem én h nem túl jogszerű, de egy ilyen rendkívüli helyzetben sztem nincs ebben semmi különös.

Sztetek is olyan hatalmas fegyveres támadás az ország ellen, ahogyan Petike és Zoli előadja? Sztem konédia, de azért kíváncsi vagyok ki mit gondol.

2015. szept. 19. 21:25
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

jó azért sztem enyhén nevetséges akkor is ezt fegyveres behatolásnak nevezni. mellesleg ha tényleg az lett volna, miért mentek vissza? és ugyan mit kellett volna tenniük? a határvonalon dobálják ki az ablakokon a pisztolyokat a gazba? nevetséges komolyan .... Bár most már kezdik simítgatni az ügyet, és állítják, hogy a magyar rendőrök kérésére maradtak a vonatokon.

Egyébként meg nem annyira egyedülálló, szal nemtom, miért kell annyira kiakadni rajta. Tudom, más a jogi felállás, de ismétlem, válsághelyzet van, másrészt pl szlovák rendőrautót is láttam már szirénázni Mao területén, benne 2 szlovák egyenruhással azaz tuti nem dobták ki azok se a fegyverüket, ezen kívül egyszer egy osztrák rendőrautó is egész sokáig bejött a pályán szirénázva és még intézkedett is utána (valakit kergetett).

de ez megint olyan ha van rajta sapka, az a baj, ha nincs, akkor meg az, ha kíséret nélkül jöttek volna, akkor meg azon nyavalygott volna a magyar kormány h csak úgy felügyelet nélkül átengedték az egész vonatnyi menekültet. úgyh mindegy,

(persze az megint más kérdés h Hotvátonak nem kéne ide áttolni a menekülteket, de én most ezen a konkrét jelenségen akadtam ki, hogy jaj összedőlt a világ mert átjött 40 rendőr a pisztoláyval együtt és aztán vissza is ment ...)

2015. szept. 20. 06:04
 12/28 anonim ***** válasza:

Nagyon fel lett fújva, 40 fegyveres rendőr semmi. Most éppen NATO gyakorlat van több nemzet itt van Győrben és fegyverrel. Harckocsival. És mi történik? Semmi.

A TEK meg a világban rohangál fegyverrel (főleg mikor Orbánt kísérik), és mi van? Semmi.

2015. szept. 20. 08:13
 13/28 anonim válasza:
Kérdező, te h.lye vagy!!!
2015. szept. 20. 09:27
 14/28 A kérdező kommentje:

13: kicsit konkrétabban? bírom ezt a reakciót, de esetleg valami érv is?

12: sztem is, sőt én speciel a TEKesektől jobban tartanék, több idióta van köztük, mint 40 horvát rendőr közt sztem :)

De most tegyük fel, oké, teljesen jogellenes, mindenki elismeri. Viszont egy ilyen rendkívüli helyzetben mi a frászért kell cseszegetni őket (ill. bármelyik másik szomszédot is) egy ilyen teljesen jelentéktelen dologért? Komolyan gondolják, hogy azok az ország megtámadása céljából jöttek? Ez megint csak arra jó h rajtunk röhögjön az egész nyugati sajtó. Viszont ugye ismét ki issza meg a levét? Hát naná az egyszerű polgár, aki kimegy nyaralni hozzájuk, és majd nem érti, hogy a rendőrök miért zaklatják lépten-nyomon a magyar rendszámos kocsikat.

Nagyon látható az eredménye annak h sajnos aránytalanul kevés a pszichiáter Maon ... nem véletlenül jár Viktor is Grazba.

2015. szept. 20. 10:18
 15/28 anonim ***** válasza:
91%

Ha az egyik ország fegyveres hatóságai átmennek csak úgy a másik országba, az az adott ország szuverenitásának megsértése. Tök mindegy, hogy egy rendőr vagy 40 vagy 30 ezer követi ezt el, ha nem hivatalosan jön és fegyveresen, akkor megsérti a másik ország szuverenitását. Mit nem tudsz ezen felfogni? Ebből a szempontból csak a tények számítanak, hogy előzetes egyeztetés nélkül érkeztek át a határon, és fegyveresen. Az a dolog szempontjából nem számít, hogy válsághelyzet van-e vagy sem.

Egyébként olvastam ma reggel olyan híreket, hogy a magyar rendőrökkel egyeztettek előtte, de nem tudom, ebből mi az igaz, mi nem. Mindenesetre felső szinten nem hiszem, hogy történt valami egyeztetés, és ez a lényeg....

De ami a hozzád hasonló hülyékben idegesít, az tudod mi? Hogy ha a magyar rendőrök mentek volna át a horvát oldalra, és a horvátok most ország-világ előtt hisztiznének, hogy a náci magyarok így megy úgy, meg elmúlt már Trianon 100 éve, mit pattogunk stb. - akkor te lennél a legjobban felháborodva, hogy miért akarjuk visszafoglalni az elveszett területeket, és hogy miért nem tartjuk tiszteletben szegény horvátok szuverenitását...

Pfuj, virtuálisan leköptelek.

2015. szept. 20. 10:24
 16/28 A kérdező kommentje:

látod, tévedsz te nagyokat, és még mindig nincs meg az érv ...

én ugyanúgy természetesnek tartanám, ha ingajárat van az egyik határról a másikra, és eközben a két ország rendőrei kölcsönösen ide-oda járkálnak. ne legyünk már ennyire ostobák, hova a frászba dobják a rendőrök a pisztolyt, csak hogy az a fantasztikus szuverenitás nehogy megsérüljön, mert aztán a jobbikosok agyvérzést kapnak ...

Egyébként még csak szuverenitási kérdést se vélek felfedezni ebben a történetben. Könyörgöm, ez kb annyi, mintha egy civil a retiküljével megy át, hát hozzá tartozik. nem hiszem el h ennyire fafejűen lehet csak "gondolkodni" ....

2015. szept. 20. 20:04
 17/28 anonim ***** válasza:

# 15/16 Időpont ma 10:24

Ma mindenki fullba nyomja a kretént? Persze, öregapám biztos kapásból nácizna mindenki ha egy da facto büntetővagont fegyveres rendőrök kísérnek.

Plusz ismét megkérdezném: Ha nem tudott a magyar fél a vonatról, mivel magyarázod azt a több tucat rendőrt ami várta? Azt ne akard bemesélni, hogy hirtelen a földből kinőtt ennyi oda.

2015. szept. 20. 20:14
 18/28 A kérdező kommentje:

hogyne tudtak volna, hát ők kérték meg h maradjanak a vonaton!!!

ez a fő poén az egészben :XDD

2015. szept. 20. 22:24
 19/28 anonim ***** válasza:

[link]

Jajj, de tudom, ez csúnya gonosz index...

2015. szept. 21. 16:54
 20/28 A kérdező kommentje:

ez király, istenem ....

de annyira magyarország, ANNYIRAAAAAAAAAAAAAAAAA

2015. szept. 21. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!