Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi ez a hatalmas felháborodás,...

Mi ez a hatalmas felháborodás, csak mert horvát rendőrök átjöttek a határon?

Figyelt kérdés

Petike meg Zolika agymenése már tényleg kicsit durva sztem.

Most őszintén, ők hirdették ki a válsághelyzetet, na most akkor ugyan mire gondolt, talán a 40 rendőr le akarta rohanni az országot? Sztem azoknak be se villant az agyukba, hogy van náluk pisztoly, és hogy ebben lenne bármi kivetnivaló, hiszen annyira evidens, és elvégre kísérték a vonaton a bandát.

Most tényleg ekkora cirkuszt érdemes ebből csinálni vagy Maonak mindenképpen célja valamennyi szomszédjával összeveszni? Értem én h nem túl jogszerű, de egy ilyen rendkívüli helyzetben sztem nincs ebben semmi különös.

Sztetek is olyan hatalmas fegyveres támadás az ország ellen, ahogyan Petike és Zoli előadja? Sztem konédia, de azért kíváncsi vagyok ki mit gondol.

2015. szept. 19. 21:25
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
96%
Fegyveres senki sem lépheti át az ország határát és pont.
2015. szept. 19. 21:31
 2/28 anonim ***** válasza:
91%
*Fegyveresen
2015. szept. 19. 21:32
 3/28 anonim ***** válasza:
15%
Én sem tudom, hogy mit kínlódnak ennyit ezen.
 4/28 anonim ***** válasza:
95%
Mit szólnál, ha a lakásodba csak úgy, begyalogolna a szomszéd egy konyhakéssel? Biztos kedélyesen meghívnád egy kávéra! :)
 5/28 anonim ***** válasza:
95%

Pont azért vagyunk mi felháborodva, amiért a szerbek pár nappal korábban, mert állítólag pár csepp víz átért a szerb oldalra oszlatáskor.

Az pedig kutya füle volt ahhoz képest, hogy most negyven rendőr csak úgy bejön ide gyakorlatilag szolgálatban. Megsértették az ország szuverenitását.

2015. szept. 19. 21:40
 6/28 anonim ***** válasza:
92%

Nem szoktunk csoportosan, lőfegyverrel átmenni más országokba...

Mikor hülyült el ennyire az átlagmagyar? Vagy a gyéká nem reprezentatív?

2015. szept. 19. 21:49
 7/28 anonim ***** válasza:
94%

Mert a majom horvátok fordítva ugyanúgy kiakadnának.

Bár nektek liberósoknak nem hiszem, hogy átmegy az adás. :)

2015. szept. 19. 23:37
 8/28 anonim ***** válasza:
91%

"és hogy ebben lenne bármi kivetnivaló, hiszen annyira evidens, és elvégre kísérték a vonaton a bandát."

Ráadásul előtte egy nappal még azt szajkózták, hogy ők aztán olyan jól fogják kezelni a dolgot, hogy csak na! (Ugyanúgy nyomják, engedik a szomszédos országokba rá a migráncsokat mint a szerbek, biztos ezt jelenti náluk.)

2015. szept. 19. 23:39
 9/28 anonim ***** válasza:

Az ugye megvan az illibcsiknek, hogy a vonatról tudott előre a magyar fél? Vagy szerintetek az a sok magyar rendőr csak úgy véletlenül arra téblábolt miközben száguldott át a híresen kiváló magyar vasúti pályán a migránsvonat? :-D Gondolkodjatok már el...

Valamiért ugyanez a hülye banda van felháborodva (már 9gag-en is, ami ultralol) amiért az amerikaiak nem játékpisztollyal jönnek hadgyakorlatozni.

2015. szept. 19. 23:54
 10/28 anonim ***** válasza:

9: 9gag... te komoly?

Egyébként meg a hülye is tudta, hogy hol fognak átjönni, miután mindenki értesült arról, hogy a horvátok nekiálltak buszoztatni őket.

Megsúgom, hogy a válsághelyzetet már péntek reggel kihirdették és egyből nekiálltak az átcsoportosításnak. A hivatalban is csak úgy szaladgáltak fel és alá a köztisztviselők, mint pók a falon.

Szóval várták a menekülteket, csak nem számítottak a rendőri kíséretre. Konkrétan nyugaton is az értelmesebbek a horvátokon röhögnek, hogy milyen ostobák (no, nem a 9gagen).

2015. szept. 20. 00:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!