Gázfegyver kérdés: Keserű Pitbull acéldobbal, vagy Alfa G030?
Azért ide írtam, mert talán több hozzáértő jár erre, mint a sport kategóriába.
Nehezen döntök a két fegyver között:
Alfa G030 - tartós, sok benne az acél alkatrész, főleg jókat olvastam róla, viszont nehéz (720gr), a dob spiáter, és hagyományos, kiálló kakasa van, ami könnyen elakad a ruhában.
Keserű Pitbull - Elsősorban a tömege (485gr), a DAO rendszer és a gyors tárcsere lehetősége miatt érdekelne, viszont azt olvastam, hogy élettartama 500-1000 lövés közé tehető (azt nem írták, hogy ez az acéldobosra, vagy a többire vonatkozik).
Nem csak dísznek szeretném tartani, hanem sokat gyakorolnék vele, és megbízható, jól hordható önvédelmi eszközt szeretnék magam mellett tudni ebben a retkes világban. Az ár jelen esetben nem szempont. Minden hasznos tanácsot előre is köszönök!
Pitbull.
A legtöbb válaszolónak szerintem a régi Pitbullal van tapasztalata, ha egyáltalán van. Kb 1,5 évvel ezelőttig a Pitbullokat csak spiáter dobbal és spiáter elsütőszerkezettel gyártották. Ma már van Pitbull acél elsütőszerkezettel és acél vagy alumínium dobbal is.
Nekem egy Zoraki R1 GG-m van, de a 81 éves nagypapámnak is Pitbullja van és egy évtizedes jó barátom is Pitbullt vett önvédelemre és napi hordásra végül.
Az utóbbi időben gyártott Pitbull ár-érték arányban önvédelmi célszerszámként az Alfával egy kategóriát képvisel. A sütése közel ugyanolyan erősségű, mint az Alfáé. A súlya még acél dobbal is 200 grammal könnyebb (alu dobbal 300 grammal). Könnyebben megy bele a 12 mm-es gumi is. A kakasa gyárilag le van vágva, ezzel önvédelemre még alkalmasabb gyárilag.
Az ára pedig vásárlási helytől függően 10-20 ezer forinttal olcsóbb az Alfánál.
A barátom egész nyáron hordta idén is a Pitbullját, amikor a Balatonon dolgozott és nagyon kényelmesnek találta.
zoraki r1 gg a legerősebb.a keserűkkel a mai napig gond adódik,én megfogadtam ,hogy soha többé.Főleg az alutok hajlamos a terhelésre megnyúlni,és onnantól vége.
az alfa gyengébb,és drágább is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!