Hogyan védhetem meg magam hatékonyan egy lehetséges támadással szemben (akár a házam kertjében)? Sajnos egy baleset miatt elfutni nem tudok, nem megy a futás. Mit ajánlotok? Mi lenne a jó megoldás? Gázfegyver? Gumilövedékes?
38 éves lány vagyok, sok a "kisebbségi" bűnözés körülöttünk és nem tudom hogy védhetném meg magam tőlük.
Szeretném teljesen mozgásképtelenné tenni a támadót, hogy a rendőrség még elkaphassa. Magamhoz nem engedhetem közel.
Szívem szerint gépfegyvert ajánlanék, éles töltényekkel.
A rendőröknek tálalni kell a bűnözőket, vagy azért vannak, hogy ők kapják el és megvédjék a lakosságot. Amúgy ott ahol a rendőrség hatékony a bűnözés sem szaporodik el. Miért fizetjük az adót?!
Egyelőre a kutya jó megoldás. Gázfegyver a retikülbe.
Melyik megyében élsz?
Nem gondolt a településetek arra, hogy önkéntesek összefogjanak a kisebbséggel szemben és megvédjék magukat, ha a rendőrség erre nem képes?
Ha gyakorolsz is, akkor talán inkább gumis. Ha csak keveset vagy hajlandó gyakorolni, akkor inkább gáz.
A gumi hatástalan, ha nem talál, gázzal azért könnyebb pontosnak lenni.
kisebbségben élő honfitársaink rettegnek a kutyuláktól :D
rádásul a kutya kiváló társ is :)
nekünk van kutyánk, a szomszéd gyerek megöröklte az apja alkoholizmusát, bekattant, és molesztálja a kutyánkat, lehet, meg is ütötte, mert beteg lett.
A kutya sem hosszú távú megoldás,meg is mérgezhetik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!