Eben az esetben, hogy van?
Figyelt kérdés
Ha pl megyek az utcán és beszól valamit egy esetleg több cigány gyerek ilyenekre gondoltam,hogy "a kur*a any*d te faszo*ó vagy hasonlók és én megütöm ö meg vissza és igy 8 napom túl gyógyuló sérüléseket szerez úgy,hogy én küzdő sportoltam akkor büntethető vagyok?2010. márc. 11. 19:09
1/8 anonim válasza:
igen mert ez a btk szerint nem számít önvédelemnek:S
2/8 A kérdező kommentje:
És ha ők meglöknek erővel de nem ütnek még?
2010. márc. 11. 19:12
3/8 anonim válasza:
akkor bizonyíthatóan rasszista voltál, szegény kisebbségi azért ütött meg, és el fognak marasztalni...
4/8 anonim válasza:
akkor már adhatod nekik a pofont
5/8 A kérdező kommentje:
Jól van megoldva ezis engem szidnak és ha kiálok magamért akkor engem büntetnek meg..
2010. márc. 11. 19:19
6/8 anonim válasza:
Odamész és úgy megvered őket, hogy azt is elfelejtik, fiú vagy-e vagy lány. Aztán tegyenek feljelentést ismeretlen tettes ellen, ha újra megtanultak járni és beszélni. Ennyi.
7/8 anonim válasza:
Önvédelem: a sértetett ért jogtalan, közvetlen, másként el nem hárítható támadás azonnali visszaverése. Szóval igen büntethető vagy. Szóval inkább szólj vissza simán, vagy menj tovább és le se szard őket.
8/8 anonim válasza:
Az utolsó vagyok. Nemrég láttam Az utolsó Cserkészt. Ha belédkötnek vagy meglöknek mond azt h miért nem ütsz meg? Nah és ha megüt agyonverheted:D Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!