Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitlehet tenni eben az esetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitlehet tenni eben az esetben? Van egy 17 éves lány és egy 22éves fiú,3és fél éve vannak együtt, minden második nap találkozhatnak a lánynál 2órahosszát és nem aludhatnak egymásnál!

Figyelt kérdés
Ez a helyzet elfogatható?Vagy ezt a fiú megunhatja??
2010. febr. 1. 11:23
 1/5 anonim ***** válasza:
90%

Hát nemtudom a lényeg h neked elfogadható e.

Pl bnőm szülei úgy megkedveltek, hogy 1 hét tali után ott aludhattam a lánynál(18) (az 1 dolog h nem feküdtünk le) Egy jó ideje együtt vagyunk, igaz mi 1-2 hetente találkozunk 2 napot. Szóval nemtudom, lehet te még jobb helyzetben is vagy mint én :)

2010. febr. 1. 11:25
 2/5 anonim ***** válasza:
70%
Jaigen, - 22F voltam :)
2010. febr. 1. 11:39
 3/5 anonim ***** válasza:
68%

17 vagy barátom22 1,5 éve vagunk együtt együtt aludhatunk mivel mondtuk anyuéknak meg ők s belátták, h. azért így jobb mint egy kocsmában tlaizni és kocsoban szeretkezni! és azért ők is voltak viatalok!

szerintem ha igazán szeretik egymást nem lesz vége, de viszont megunhatják az meg nyílvánvaló h lefeküdtek, hisz miért is ne ha szeretik egymást! jah és akkor meg mi annak az akadály h. együtt laudjanak? nemértem..:)

nállunk legalábbis így van bár nehéz volt elérni és mái napig is van belőlle vitánk....:)

2010. febr. 1. 11:51
 4/5 A kérdező kommentje:
a lány szülei nem engedélyezik
2010. febr. 1. 11:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Egy idő után, ha ez még nem történt meg, biztos belefáradnak, belefásulnak ebbe a menetrend szerinti kapcsolatba.

A párnak le kéne ülnie a szülőkkel beszélni, bár amilyen szűk látókörűek, lehet, hogy semmire sem mennének...

2010. febr. 1. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!