Minek köszönhető már megint ez a kettős mérce?
A liberálisok pár hónappal ezelőtt a TomCat ügy kapcsán teljesen jogosnak tartották, hogy bár TomCat bűnözőket kergetett, mégis elővették önbíráskodás miatt.
Hirtelen szinte mindegyik hatalmas jogtudós lett, akik mindennél fontosabbnak tartják a jogszabályok érvényesülését.
Most meg itt vannak a bevándorlók, jönnek-mennek határokon át, szarnak egy nagyot a rendőri utasításokra, magyarul sárba tiporják a jogszabályokat.
A liberálisok meg valahogy nem lázadnak, sőt, támogatják az egészet, mi lehet ennek az oka?
Már nem trendi jogtudósnak lenni?
Mi ez a kettős mérce?
Területi hatály van meg nemzetközi egyezmények.
Nem vonulhat kedve szerint a határokon át.
"TomCat magyar állampolgár, magyar törvények vonatkoznak rá. A bevándorlókra meg tudod milyen törvények (se). "
És miért is ne vonatkoznának rájuk a magyar törvények, ha idejönnek? Vagy szerinted simán odasétálhatnak hozzád és fejbelőhetnek?
Egy manus elmegy a pszichológushoz.
- Doktor úr, nekem hatalmas problémám van. Mindenhol női nemi szerveket látok.
A doki felrajzol egy kört a táblára, majd megkérdi:
- Ez micsoda?
- Ez egy női nemi szerv.
A doki felrajzol egy háromszöget:
- Ez micsoda?
- Ez is egy női nemi szerv.
Felrajzol egy sokszöget:
- Ez micsoda?
- Ez is női nemi szerv.
- Hát uram, magának komoly szexuális problémája van.
- Nekem, doktor úr, amikor maga rajzolgat mindenhová női nemi szerveket?
Nekem ez ugrik be a #8 hozzászólásodból, kedves kérdező...
Szerinted engem ez érdekel?
De legyen igazad, nekem így is jó, hogy csak én látom bele és valójában tök jól állunk mi magyarok a kérdéshez és Orbán is egy király :)
Ha te mondod ;)
Bár én még mindig úgy látom, hogy a liberálisok kettős mércét alkalmaznak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!